ZIJook.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke elektrische sigaret heb ik nodig?

Er is een groot arsenaal aan elektrische sigaretten op de markt. Dit varieert van wegwerp sigaretten tot geavanceerde modellen met meerdere instellingen. Welke elektrische sigaret u het beste kunt kiezen is afhankelijk van uw wensen en waar u de E-sigaret voor wilt gebruiken. Als u een E-sigaret wilt om te stoppen met roken dan kunt u het beste voor een E-sigaret kiezen die hetzelfde effect geeft. Wilt u liever een E-sigaret voor de echte vaping ervaring met grote dampwolken? Dan kunt u beter een model kiezen die daarop afgestemd is. Daarnaast geven sommigen de voorkeur aan een model met verschillende modi en is een nader tevreden met alleen een vuurknop. Dat is de knop om de elektronische sigaret mee te activeren.

Coils zijn een belangrijk onderdeel van de dampervaring

Wist u dat de coil van de elektrische sigaret een zeer belangrijk onderdeel zijn van de E-sigaret en dat ze voor een groot deel de smaak bepalen? Niet alleen is het bepalend voor de smaak, maar geeft ook de nicotine verzadiging. Om deze redenen zijn er veel verschillende soorten coils verkrijgbaar. Coils met een laag ohmage die gebruikt worden voor een grotere dampproductie en een mildere smaakbeleving en coils met een hoger ohmage die gebruikt worden voor mindere dampproductie, sterkere throathit en een sterkere smaak.

Kies altijd coils die in uw clearomizer passen

Het is belangrijk een coil te kiezen die bij de clearomizer (tank) van uw E-sigaret past. Dit voorkomt een snelle verbranding van de coil. Zo zijn er standaard coils, sub-ohm coils en temperatuur coils, maar ook past niet elke coil in elke tank. Coils zijn namelijk afgestemd op een bepaald type clearomizer en zijn (in bijna alle gevallen) van hetzelfde merk. Bij Slimroken worden zowel bij de clearomizers als bij de coils aangegeven voor welk model ze geschikt zijn. Zo kiest u altijd de juiste coil en kunt u optimaal genieten van de E smoker.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website