ZIJook.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Kom karten in de buurt van Delft

Is het uw verantwoordelijkheid om een uitje te plannen, bijvoorbeeld met uw collega’s, uw vrienden of uw familie? Besluit dan om te gaan karten in de buurt van Delft. U bent van harte welkom bij het partycentrum Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Deze specialisten beschikken over de langste indoorkartbaan van Europa, met een lengte van maar liefst 1,3 kilometer. Deze baan bevat meer dan 25 uitdagende bochten, spannende verhogingen en leuke bruggen. Het is hierdoor niet alleen de langste indoorkartbaan van Europa, maar ook nog eens één van de meest uitdagende kartbanen. Wilt u tijdens uw volgende uitje de strijd aangaan op de kartbaan? Organiseer dan een uitje bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Deze specialisten helpen u graag om te gaan karten in de buurt van Delft, zodat u kan achterhalen wie van uw gezelschap de beste coureur is.

Kies een van de andere activiteiten

Wilt u graag een hele dag vullen met leuke activiteiten en zoekt u nog iets om te doen naast het karten in de buurt van Delft? U spendeert uw hele dag bij dit partycentrum, aangezien u hier ook kunt genieten van andere activiteiten. Besluit bijvoorbeeld om te ontsnappen uit een spannende escaperoom of ontdek wie de beste golfer van uw gezelschap is door te gaan minigolfen op een kleurrijke én uitdagende baan. De mogelijkheden zijn eindeloos bij deze specialisten, waardoor er gegarandeerd een activiteit te bedenken is waarvan iedereen in uw gezelschap geniet.

Sluit een arrangement af

Wilt u graag karten combineren met andere activiteiten en tegelijkertijd genieten van een scherpe prijs? Besluit dan om een arrangement samen te stellen. De ervaren medewerkers van partycentrum Van der Ende Racing Inn helpen u hier graag bij. Neem dus gerust contact met hen op door de contactgegevens op hun website te gebruiken en stel uw vragen.

https://www.vanderende.com/