ZIJook.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga op avontuur tijdens een dagje weg met het hele gezin

Heb je zin in een avontuurlijk dagje weg met het hele gezin voor een onvergetelijke ervaring? In Vogelpark Avifauna maken jullie je eigen avontuur tussen de meeste bijzondere vogelsoorten. Het grote vogelpark is een leuke bestemming voor jong en oud, waar veel te beleven valt. Je trekt samen door verschillende gebieden in dit mooie park en leert ongetwijfeld nieuwe soorten kennen. De echte vogelliefhebber trekt rond gewapend met de vogelgids die bij de kassa te koop is. Zo leert iedereen (ouders en kinderen) nieuwe dingen tijdens het dagje weg met het gezin.

Vogels uit de hele wereld

Uit welk deel van de wereld komen jullie favoriete vogels? In Vogelpark Avifauna trek je door verschillende gebieden met planten en dieren uit een bepaald deel van de wereld. In de Oosterse tuin voel je de sfeer van China. Je loopt over vlonders tussen Kraanvogels, Rode Panda’s en andere prachtige Chinese dieren. Flamingo’s, Ibissen en andere vogels die van water houden tref je in het Cubaans brakwatermoeras. Warmer is het in de tropenhal, waar volop kwetterende vogels uit de Filipijnen verstoppertje spelen tussen de bomen en planten. In het Madagaskargebied komen de Maki’s super dichtbij en op Nuboso voelt het alsof je in Zuid-Amerika bent. Hier vliegen Roodoorara’s vrij rond en zijn naast verschillende vogels ook aapjes en wilde cavia’s te vinden. Tijdens een dagje uit met de hele familie kun je ontzettend veel zien en ervaren in dit park.

De leukste avonturen voor kinderen

Voor kinderen heeft Vogelpark Avifauna leuke speurtochten om mee aan de slag te gaan tijdens het dagje weg met het gezin. Ook kunnen ze urenlang spelen en klimmen in de speeltuin en genieten van de vele attracties die er te vinden zijn. Wie durft er bijvoorbeeld in het spookhuis of wie gaat er mee varen in een eigen bootje? Voor kinderen, maar ook volwassenen, is het bovendien leuk om tijdens het dagje weg zelf vogels te voeren bij de Lori Landing. Toch spannend, als ze op je gaan zitten voor wat lekkers. Om het helemaal af te maken bezoek je tijdens het dagje weg met de kinderen een spectaculaire vogelshow. Zoiets blijft je altijd bij.