ZIJook.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Antwerpen

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart Antwerpen? C-Air organiseert deze prachtige vaarten. Al onze klanten laten we genieten van een uitzicht op: Linkeroever, de haven, Deurne, Brasschaat en nog zoveel andere prachtige bezienswaardigheden. Kortom Antwerpen is de place to be om vanuit een luchtballon te bekijken.

Hieronder gaan we iets dieper in op een aantal veel gestelde vragen aangaande ballonvaren. Zijn je vragen nog niet beantwoord neem even een kijkje op onze website.

 

Veel gestelde vragen omtrent jouw ballonvlucht

Kan ik ook s ’middags een ballonvaart Antwerpen maken?

S ’middags is het niet mogelijk om een ballonvaart te maken. Wij plannen onze ballonvaarten steeds in 2 uur voor zonsondergang of op zonsopgang, de reden hiervoor is dat een luchtballon zeer gevoelig is voor thermiek.

Je vraagt je waarschijnlijk af wat is thermiek juist? Thermiek zijn de stijg en daalwinden die komen door de opwarming van de aarde, de opwarming is natuurlijk het grootst overdag dat is de reden dat we enkel in de ochtend en de avond ballonvaarten boven Antwerpen inplannen. 

Hoelang is een ballonvaart cadeaubon geldig?

Een ballonvaart cadeaubon blijft 1 jaar geldig, maar de gelukkigen van de cadeaubon kunnen ons altijd even contacteren en dan wordt de bon zonder problemen verlengd. De prijs hangt af van de regio waarin de ballonvlucht geboekt wordt en varieert tussen de 129 en 145 euro per persoon.

Je kan ook uiteraard voor een privé ballonvlucht kiezen, dan beginnen de prijzen vanaf 650 euro per luchtballonvaart.

Hoe kan ik een ballonvlucht ticket bestellen?

Je kan online een ballonvlucht ticket bestellen via onze website, ieder ticket wordt opgestuurd via mail of via de post afhankelijk wat de klant wenst. Je kan ons ook altijd telefonisch bereiken op het volgend nummer 0498/121641 of via e-mail info@cair-ballonvaart.be

Meer informatie over een ballonvaart in Antwerpen?

Wens je graag een beetje meer informatie over een ballonvaart in Antwerpen, twijfel niet contacteer ons en wij helpen je graag verder met al je vragen.

https://www.ballonvaart-antwerpen.be