ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Vertel een helder en duidelijk verhaal na het volgen van een cursus datavisualisatie

Heb jij ook behoefte om data op een duidelijke manier over te brengen tijdens een presentatie? Maar ben je bang dat de data wellicht te complex is om enkel verbaal te bespreken? Dan kan het helpen om datavisualisatie in te zetten. Met datavisualisatie wordt eigenlijk bedoeld dat je data omzet in grafische vormen waardoor het makkelijker te verwerken is voor je toeschouwers en toehoorders. Zij zien namelijk een visuele representatie van de complexe data die jij presenteert. Het kan echter heel lastig zijn om datavisualisatie goed in te zetten; daarom volg je een tweedaagse cursus datavisualisatie van De Monchy & Bakker!

Ontdek hoe je heldere visualisaties maakt

Tijdens de tweedaagse cursus over datavisualisatie krijg je handvaten om data te vertalen naar concrete inzichten voor jouw toehoorders en toeschouwers. Dankzij deze inzichten wordt het voor iedereen duidelijk wat er wordt bedoeld en is het mogelijk om concrete actiepunten te formuleren. Bovendien is het door de visuele representatie ook makkelijker om bij een opvolgende presentatie te laten zien wat de resultaten zijn. Tijdens de cursus datavisualisatie ga je op zoek naar het verhaal in én achter je data. Dit doe je door de data te analyseren en hier op een nieuwe manier naar te kijken. Je leert denken als een designer, zodat je direct weet hoe je jouw data moet visualiseren. Vervolgens koppel je dit aan de storyline van jouw customer journey of bedrijfsdoelen. Het resultaat? Een overtuigende presentatie of solide rapport met heldere visualisaties.

Schrijf je in voor de tweedaagse cursus

Wil jij ook het maximale uit je data halen en het op een concrete overbrengen naar jouw collega’s, (potentiële) klanten of stakeholders? Dan is een cursus datavisualisatie van De Monchy & Bakker de optimale manier om het maximale eruit te halen! Schrijf je direct in voor de tweedaagse cursus. Deze cursus kan ook online gegeven worden! Zo leer je vanuit het comfort van huis of kantoor precies hoe je data inzet tijdens jouw presentaties.

https://demonchyenbakker.nl/