ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Kies voor een huisarts in Eindhoven die goede zorg biedt

Als u op zoek bent naar een nieuwe huisarts in Eindhoven, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat zij goede zorg en een goede service bieden. U wilt natuurlijk enkel de stap maken richting een nieuwe huisarts als u er zeker van bent dat u terecht kunt voor een breed pakket met de beste zorg. Daarom kunt u zich het beste aanmelden bij Huisartsenpraktijk Keunen. Deze huisarts in Eindhoven heeft een team bestaande uit twee huisartsen, twee praktijkondersteuners en een secretaresse die ervoor zorgt dat alles in goede banen loopt. Is uw fysieke conditie niet zoals u zou willen en moet u met regelmaat op controle in het ziekenhuis? Huisartsenpraktijk Keunen heeft een nauwe samenwerking met diverse specialisten in meerdere ziekenhuizen in regio Eindhoven.

Plan een online consult in of vraag een herhaalrecept aan

Bij deze huisarts in Eindhoven kunt u ook terecht voor een elektronisch consult. Perfect als het niet mogelijk is om langs te komen in de praktijk maar ook gezien de huidige tijden een groot pluspunt. Een elektronisch consult biedt u toch de mogelijkheid om vragen te stellen aan de huisarts zonder dat u daadwerkelijk op consult hoeft te komen in de praktijk. Ook het aanvragen van een herhaalrecept kan eenvoudig online. Kortom, deze huisarts uit Eindhoven doet zeker mee met de tijd. Heeft u nog vragen over het herhaalrecept? Neem dan gerust per e-mail contact op met deze huisarts in Eindhoven. Zij zullen dan binnen twee werkdagen uw vragen beantwoorden. Voor vele cliënten was dit al een reden om te kiezen voor deze huisartsenpraktijk.

Ze bieden ook hulp bij kleine chirurgische ingrepen

Bij deze huisarts in Eindhoven kunt u terecht voor kleine ingrepen en advies. Zo helpen zij u graag met het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen zoals het losmaken van een ingegroeide teennagels. Ook voor het weghalen van een wrat, het uitvoeren van een vaatonderzoek in de benen of voor het krijgen van hulp bij het stoppen van roken zit u bij deze specialist goed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met de secretaresse.  

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/