ZIJook.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Revisie onderdelen VW bestellen

Bent u op zoek naar een betrouwbare webshop voor het bestellen van revisie onderdelen voor uw klassieke Volkswagen? Dan heeft u nu eindelijk gevonden wat u zocht. Paruzzi is in 1989 opgericht door twee ware Volkswagenliefhebbers. Het doel was om ervoor te zorgen dat u altijd snel de juiste onderdelen tot uw beschikking kunt hebben, zodat u verder kunt met uw grootste hobby. Dit lukt inmiddels al 28 jaar lang. Welke VW onderdelen u ook nodig heeft, bij Paruzzi zult u ze vinden. U kunt hier terecht voor zowel nieuwe als gebruikte onderdelen van vele verschillende merken.

Paruzzi showroom en webshop 

Paruzzi is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip onder Volkswagen fans in heel Nederland en  België. Maar ook in de rest van Europa bestellen mensen hun onderdelen bij ons. We beschikken over een showroom met magazijnen in Yerseke waar alle onderdelen voor u klaar liggen. Woont u hier niet in de buurt? Dan kunt u eenvoudig alle benodigde onderdelen online bestellen. Of het nu gaat om revisiemotoren of velgen, u kunt alles vinden en bestellen op de Paruzzi website. We hebben de onderdelen ingedeeld op VW model en op onderdeelgroep, zodat zoeken eenvoudig wordt. Bij elk onderdeel is een afbeelding weergegeven en kunt u informatie lezen over dit onderdeel, zodat u precies weet wat u aanschaft.

Technische informatie 

Op de website van Paruzzi kunt u niet alleen onderdelen bestellen. U vindt hier ook veel andere dingen die interessant zijn voor de liefhebber, zoals technische informatie en handleidingen. Dit kan van pas komen bij het bevestigen van bepaalde onderdelen. Voor een uitgebreide technische handleiding kunt u het Paruzzi magazine raadplegen. Ook onze catalogus is de moeite waard om te bestellen of downloaden. En natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we uw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden. Stuur een e-mail of bel met 31 (0)113 503555 al u in Nederland woont, of met 09 3494131 indien u woonachtig bent in Belgie. 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een model met een 3d pen

Aan de slag met 3D printer zelfbouw

Exclusieve trouwringen laten maken