ZIJook.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Exclusieve trouwringen laten maken

Trouwringen zijn voor veel mensen een belangrijk onderdeel van een huwelijk. Voor deze bijzondere gelegenheid wil je waarschijnlijk graag mooie ringen die helemaal bij jullie passen. Voor exclusieve trouwringen kun je het beste terecht bij een goudsmid die hierin gespecialiseerd is. De goudsmid van bijzonderetrouwringen.nl heeft jarenlange ervaring met het vervaardigen van allerlei soorten trouwringen. Of je nu op zoek bent naar ringen met een klassieke uitstraling, of opvallende ringen die gezien mogen worden. Onze goudsmid gaat graag aan de slag op basis van jullie wensen en ideeën. De mogelijkheden zijn zeer divers. 

Bijzondere trouwringen

Bij Bijzondere Trouwringen kunt u terecht voor het ontwerpen van persoonlijke ringen. Er zijn vele mogelijkheden om jullie ringen helemaal naar jullie smaak te ontwerpen. Van subtiele, gladde ringen tot grote ringen met meerdere diamantjes. Ook een trouwring waarin de vingerafdruk van je partner staat is een optie. Persoonlijker kan het bijna niet. Goudsmid Hildardjan Verweij werkt met verschillende edelmetalen en edelstenen. Ook een combinatie van materialen kan in de ringen verwerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan een ring waarin roodgoud en witgoud verwerkt zijn. 

Het atelier

Jullie mooie en aparte trouwringen worden ontworpen en gemaakt in ons atelier. Dit bevindt zich in Veenhuizen en hier zijn jullie van harte welkom om jullie wensen te bespreken. Tijdens een gesprek met de goudsmid kunnen jullie precies aangeven hoe de ringen eruit moeten komen te zien. Hiervoor wordt ruim de tijd genomen, zodat het eindresultaat helemaal naar wens is. Natuurlijk is het atelier ook een goede plek om inspiratie op te doen. Hier kun je zien wat er allemaal mogelijk is. Dit kan ook in onze studio’s die gevestigd zijn in Diemen en Amersfoort. Je kunt hier op je gemak onze collectie bekijken, ringen passen en aangeven hoe jullie droomringen eruit zien.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Jij zit er warmpjes bij!

Kom karten in de buurt van Delft

Aan de slag met 3D printer zelfbouw