ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Daktuin aanleggen

Denkt u er wel eens over na om uw eigen tuin aan te leggen, maar heeft u hier simpelweg geen plek voor? Veel mensen dromen van een eigen tuin bij hun huis, maar als u in het centrum van een grote stad woont, dan is dit vaak lastig. Gelukkig is er nog een optie die vaak over het hoofd wordt gezien, namelijk het aanleggen van een daktuin. Als u beschikt over een plat dak, dan zijn er vaak veel opties voor het aanleggen van een mooie tuin. Het zal u verbazen wat er mogelijk is op dit gebied.

Inrichten naar wens

Met een daktuin creëert u een plek voor uzelf in de buitenlucht, waar u kunt genieten van ruimte en groen om u heen. Uw daktuin kunt u naar eigen wens inrichten met beplanting, bloembakken en paadjes. Zelfs een vijver kan aangelegd worden. Als u het leuk vindt om uw eigen groente te verbouwen, dan kunt u ook kiezen voor een ware moestuin op uw dak.

Kewodak inschakelen

Een daktuin aanleggen kunt u niet zelf doen. Er is vakkundige kennis voor nodig om een dak geschikt te maken voor de aanleg van een tuin. Hiervoor kunt u rekenen op het team van Kewodak. Door onze ruime ervaring met het platte dak, kunnen we uw daktuin zeer professioneel aanleggen. Wij houden rekening met alle belangrijke aspecten, van de draagkracht van het dak tot de aanleg van drainage voor de beplanting. We gaan te werk volgens de wettelijke bepalingen en regelen uiteraard voordat we aan de slag gaan de benodigde vergunningen voor het aanleggen van uw tuin. 

Dakdekker Amsterdam

Kewodak is al jarenlang u dakdekker Amsterdam en omgeving. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen en u meer informatie te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar de aanleg van uw daktuin!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website