ZIJook.nl
Image default
Gezondheid

Mijn ervaring met Facings

Ik was laatst bij mijn tandarts omdat ik al langere tijd rondliep met een spleetje tussen mijn tanden. Ik werd er erg onzeker van en merkte dat ik teveel nadacht over hoe het eruit zag.

Ik lachte minder en als ik dat deed was ik bang dat diegene dat spleetje tussen mij tanden had gezien. Toen ik bij de tandarts kwam vertelde zij mij over esthetische tandheelkunde en dan met name over facings tanden omdat zij dit bij mij ging doen om het spleetje op te vullen zij vertelde dat een facing vulmateriaal van schildjes porselein of composiet is en dat zij dat de juiste kleur kon maken zodat het goed overliep op mij eigen tand kleur. 

 

Zeer tevreden met de Facings

Nadat zij dit had gedaan wist ik niet wat ik zag. De facing zag er perfect uit. Toen ik thuis kwam ben ik direct over esthetische tandheelkunde gaan zoeken ik kwam er achter dat  esthetische tandheelkunde voor goede kwaliteit staat en een van de doelen is om het gebit zo mooi mogelijk te maken.

 

Moderne Esthetische Tandheelkunde

Vroeger werkte ze vaak met donker grijze vullingen wat heel erg afstak tegen de rest van het gebit  dat wordt hier niet meer gebruikt. Er wordt nu gebruik gemaakt van Tandkleurige vullingen. Waardoor het er een stuk fraaier uitziet. Ook het witter maken van de tanden is een van de dingen die onder esthetische tandheelkunde valt. Dit staat nog op mijn lijstje om te gaan doen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website