ZIJook.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Welke afweging moet je maken bij het kopen van een online ticket? Bekijk de 4 tips!

Als u zoals de meeste mensen koopt van een online ticket websites, het kost niet veel graven om te beseffen dat dezelfde tickets kunnen worden gevonden op 100’s van verschillende websites. Dit betekent niet dat het ticket niet uniek is, integendeel. Inzicht in hoe de ticket broker uitwisselingen werkt is vrij eenvoudig, elke makelaar die koopt en verkoopt tickets voor een evenement, of het nu gaat om sport, concerten of theater moet een plaats hebben om hun tickets op te geven, terwijl het krijgen van de meeste blootstelling aan de klanten. Daarom is een meerderheid van de makelaars hun tickets in een hub die vervolgens wordt uitgezonden over elk van de ongeveer 1000 ticket websites. Bovendien heeft de website van elke makelaar de discretie om de catalogusprijs van die tickets te verhogen of te verlagen op hun persoonlijke website. Dit en de servicekosten zijn de belangrijkste manier waarop makelaars hun geld verdienen.

Waarom rekenen online ticket sites service kosten? Waarom rekenen ze deze op elke bestelling?

Voordat ik zelf een makelaar werd, had ik jarenlang bijna uitsluitend toverland tickets gekocht van de secundaire ticketmarkt (TKSFS), en in die jaren heb tickets ik van ten minste 25 verschillende makelaarssites gekocht. Zoals zo velen van ons die gebruik maken van de STM voor hun ticketing behoeften, doen dat om de stoel locaties die ze willen en zijn bereid om het merk omhoog te betalen. Ik beschouwde de servicekosten als een prijs voor het doen van zaken voor dat ideale ticket. Je kunt de servicekosten soms ook ontwijken. Bekijk de video hoe je ze zoveel mogelijk kunt ontwijken.

Bekijk je tickets altijd goed en bekijk onder welke voorwaarde je ze koopt

Op een dag ontving ik mijn tickets en er was een briefje bij de factuur gevoegd met de tekst ” je had op de kosten kunnen besparen als je bij {makelaarssite} had gekocht”, ik controleerde die makelaarssite en ontdekte dat hij geen kosten aan zijn tickets had verbonden. Echter, alleen die specifieke tickets die ik kocht waren lager op zijn site dan de andere sites. Die vertelde me dat die tickets behoren tot die makelaar en dat hij de tickets van de andere makelaar op zijn site heeft gemarkeerd.

 

De 4 tips die je kunnen helpen bij de beste keuze!

Tip #1: De eigenaar van een bepaalde website tickets zal meestal lager zijn dan die op de andere makelaar sites. Ze kunnen worden gemarkeerd met een symbool en zich eerst bevinden op de ticket listing pagina voor dat evenement.

Tip 2: Vergelijk de sites “No Fee” en “Fee Charging” bij de kassa. Dit zal u vertellen of u echt een deal krijgt met de no fee site of zijn de tickets gemarkeerd om de no fee aanbieding te compenseren?

Tip #3: Zoek 3-5 vertrouwde makelaarssites om de tickets te vergelijken, dit zijn meestal sites waar men in het verleden heeft gekocht. Vergeet niet dat ook al is een makelaar site is bekend betekent niet dat het meer vertrouwd is. Vergeet niet dat de meeste van deze tickets zijn op alle sites omdat ze zijn aangesloten op hetzelfde netwerk hub … daarom is het ticket is uniek, gewoon verkocht aan een andere prijs.

Tip #4: Bel de makelaar veel niet kosten in rekening brengen als je ze persoonlijk belt.

https://ticketforsale.nl/