ZIJook.nl
Image default
Vakantie

Zo kunt u als particulier in vastgoed investeren

De spaarrekening brengt steeds minder op door de extreem lage rentes. Hoe kunt u dan nog wat verdienen aan uw geld? Dat kan door te beleggen op de beurs, maar dat vereist enige kennis en tijd. U kunt ook als particulier investeren of beleggen in vastgoed. Dit kan al als u vrijwel niets van beleggen of investeringen in vastgoed afweet. U kunt bijvoorbeeld via Center Parcs Vastgoed investeren in recreatiewoningen. Zij bieden particulieren verschillende opties aan om te investeren in vastgoed. Het grootste voordeel: zij begeleiden u stap voor stap door het hele proces.

Welke voordelen heb ik als ik wil investeren in vastgoed?

Gaat u als particulier beleggen in vastgoed via Center Parcs Vastgoed? Dan investeert u met zekerheid. Zij bieden verschillende voordelen en garanties. Zij keren namelijk gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit, ongeacht de bezettingsgraad. Elk kwartaal ontvangt u dus de opbrengst. Daar komt bij dat u na de aankoop van uw recreatiewoning geen extra kosten voorgeschoteld krijgt. Denk daarbij aan kosten voor water, elektra, onderhoud, verzekeringen en meer. Bovendien onderhouden en beheren ze de accommodatie. U heeft er zelf geen omkijken naar en hoeft zich geen zorgen te maken. De overeenkomst kan zelfs voor 15 jaar aangegaan worden. Zo heeft u zelfs op lange termijn zekerheid.

Ontvang altijd een vast rendement

U krijgt dus gegarandeerd de vaste huuropbrengst. Wat betekent dit dan concreter? U ontvangt via dit bedrijf 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Zo kunt u meteen de inkomsten van de komende 15 jaar inplannen. Al deze genoemde voordelen maken het voor een particulier zeer interessant om te investeren of beleggen in vastgoed. Wilt u hier ook van profiteren? Neem dan ook eens deel aan een van de informatie- en verkoopdagen van dit bedrijf. U krijgt dan een rondleiding met veel uitleg bij een van de locaties. Of vraag ze per e-mail of telefonisch wat de mogelijkheden zijn.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/