ZIJook.nl
Image default
Vakantie

Topvakantie op maat

Een heerlijke Bora Bora vakantie boeken, waarom zou je dat uitstellen tot morgen? Bora Bora is een eiland van Frankrijk. Het behoort tot de eilandengroep Frans-Polynesië. Bora Bora ligt in de Stille Oceaan ten oosten van Australië en ten westen van Zuid-Amerika. De exacte coördinaten zijn: 16°29’40″ZB, 151°44’11″WL. Uit deze getallen valt af te lezen dat Bora Bora een tropisch regenwoud-klimaat heeft. De meeste regen valt in de winter.

In de zomer is het aangenaam warm met gemiddeld 28/ 29 graden Celsius. Het zeewater heeft een vrij constante temperatuur: 27 / 28 graden Celsius. Op Bora Bora zijn meerdere luxe resorts waar het aangenaam vertoeven is. Met een boek aan het water in de zon. Dat klinkt aangenaam toch? En wil je toch af en toe in actie komen, dan zijn dit leuke dingen om te doen: wandelen, fietsen, snorkelen en duiken. Fakarava heeft een unieke onderwaterwereld. Op het vulkaaneiland Ua Pou zul je je ogen uitkijken. En de natuur van Moorea zal je betoveren. All Over Tours maakt vakanties op maat. Kies alleen datgene dat je wilt. Authentiek verblijf vol privacy? All inclusive met privé gids? Wij regelen het van A tot Z.

Zonnig Fiji

Een vakantie op Fiji, heb jij dat al eens overwogen? Fiji is de naam van een eilandengroep die uit maar liefst 300 eilanden bestaat. Fiji ligt ten noorden van Nieuw-Zeeland en ten oosten van Australië. De pure, witte stranden en het schone, heldere water zullen je zeker bevallen.

Vita Levu is het hoofdeiland dat je kunt verkennen met de Coral Coast Scenic Railway. In het regenwoud worden wandeltochten georganiseerd onder leiding van ervaren gidsen. Duikers zullen niet kunnen wachten het Great Rif te zien.

Het eiland Taveuni heeft groene bossen en prachtige watervallen. De Yasawa eilanden staan bekend om de palmboom-stranden en watervallen. Ben je geïnteresseerd in een vakantie als deze? Neem snel contact op met All over Tours. De expert op het gebied van luxe reizen heeft haar kantoor in Roelofarendsveen, aan het Noordplein nummer 23. Je kunt online een afspraak inplannen. Telefonisch overleggen kan natuurlijk ook, bel met +31 713 31 90 34.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website