ZIJook.nl
Image default
Vakantie

Hotel Veluwe met fietsarrangement

Fietsen is voor jong en oud een ideale manier om de omgeving te ontdekken! Wat is er dan beter dan tochten maken door de mooiste regio’s van Nederland? Van Groningen tot Limburg – Nederland biedt prachtige natuur die goed te verkennen is per fiets. Een echte aanrader is Het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar u bijvoorbeeld door de stuifzandlandschappen, naar de bossen of de uitgestrekte heidevelden fietst. Met 40 kilometer aan fietspaden heeft u alle ruimte om te genieten van de natuur. Dankzij de verschillende fietsroutes of het volgen van de ANWB-paddenstoelen kunt u prachtige tochten maken.

Overnachten en fietsen

Wie wil er nou niet wakker worden midden in de natuur? Een dagje fietsen op de Veluwe met overnachting is voor elke natuurliefhebber een feest. Bij Hotel Apeldoorn-de Cantharel kunt u gemakkelijk op uw fiets springen en een frisse neus halen in de tuin van het hotel. Hier kunt u kilometerslang genieten van de prachtige bossen. Met de verschillende gratis fietsroutes kunt u bovendien gemakkelijk de omgeving ontdekken.

De Cantharel is het Hoge Veluwe hotel. Zo vindt u namelijk op 7 kilometer afstand van het hotel Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Hier zijn verschillende imposante dieren en planten te vinden. Wist u bijvoorbeeld dat dit wereldberoemde park over honderd Rode Lijst-soorten beschikt? Deze groep behoort tot de zeldzamen dieren en planten, die dreigen te verdwijnen in Nederland. Spring op uw eigen fiets of maak gratis gebruik van de beroemde Witte Fietsen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. U kunt zo lang fietsen als u zelf wenst om na afloop de fiets weer terug te plaatsen in de stalling. Kortom, per fiets heeft u alle kans om de ware Veluwe te ontdekken.

Fietsarrangement op de Veluwe

Na inspanning komt ontspanning! Zo kunt u bij hotel Apeldoorn-de Cantharel op beide manieren genieten. Met de Veluwe als achtertuin krijgt u alle kans om dieren te spotten en de natuur te proeven. Letterlijk, want bij het fietsarrangement zijn een uitgebreid Live Cooking ontbijtbuffet en dinerbuffet inbegrepen. Daarnaast kunt u de mooiste plekken ontdekken met uw reguliere of elektrische fietsen! Van zonsopgang tot zonsondergang kunt u verschillende fietstochten maken door de omgeving. Wanneer u terugkeert heeft u alle tijd om te ontspannen. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van het Beauty- en wellness gedeelte van het hotel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Kijk dan voor meer informatie op de site.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website

Gerelateerde artikelen

Luxe kamperen bij de Oosterburen

Goedkoop een hotel Parijs boeken

hotel Geiranger