ZIJook.nl
Image default
Relatie

Ballondecoraties voor een huwelijk

Ballonnen inzetten bij een bruiloft

Een huwelijk is één van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven. Ballon & Ko is zich hiervan bewust en zorgt dat uw trouwfeest een uniek en sfeervol feest kan worden.

U kunt kiezen om ballondecoraties voor uw bruiloft buitenshuis op te stellen, zodat u hiermee de entree tot uw huwelijksfeest benadrukt. Maar waarom zou u de sfeer die u wenst niet door laten lopen in de ruimte(s) waar het trouwfeest plaatsheeft ? Door dezelfde thema’s en kleurstelling te gebruiken evalueert uw trouwerij tot een sfeervol huwelijk. Niet voor niets wordt gezegd: “start het feest, de ballonnen zijn binnen !”.

ballonnendecoratie huis
ballonnen boog basis
ballonpilaren huwelijk
ballonnen buiten decoratie
huwelijk ballon decoratie
ballon decoratie entree
hartboog ballonnen
podium huwelijk
bruidspaar ballonnenboog
trouw decoraties
ballonboog huwelijk
zaal decoratie ballonnen
tafelstuk huwelijk
dansvloer decoratie ballonnen
ballon drop
ballonnen boog
podium decoratie
ballonnen decoratie huis

Het budget van een huwelijk kan sterk variëren, en dat geldt ook voor de ballonnen decoraties voor een bruiloft. Afhankelijk van de zaal of zalen, aantal tafels, persoonlijke wensen en transport, kunnen de kosten oplopen. Een gemiddelde besteding aan ballondecoraties is  ongeveer € 450,=. Maar ook voor een budget van € 150,= tot € 200,= zijn al zeer mooie en sfeerbepalende decoraties te realiseren. Belangrijk is te weten dat complexiteit van de designs de prijs mede bepalen. Stel uw wensen daarom af op het budget dat u wilt uitgeven. Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van ballonnen voor huwelijken bent u bij Globos Ballonnen aan het goede punt. Wij hebben ons gespecialiseerd in verbazende en uniek decoraties die uw huwelijksdag helpen omzetten tot de dag van uw dromen.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website