ZIJook.nl
Image default
Vakantie

Luxe kamperen bij de Oosterburen

Ga voor avonturen, ga glamperen bij Oosterburen. Glamperen is kamperen, maar dan met alle gemakken van thuis. Geen gedoe met het opzetten van de tent, alles staat voor je klaar bij aankomst. Je verblijft in een luxe tent (oflodge) en slaapt in echte bedden. Ook is je accommodatie voorzien van kookfacilitieten, sanitair en een nette eettafel. Met Glamping combineer je de natuurbeleving van het kamperen met het comfort van een budgethotel.

Duitsland ligt zo dichtbij, dat het makkelijk is te vergeten dat het een ideaal vakantieland is. Met slechts een paar uurtjes rijden ben je er al. Het land heeft voor ieder wat wils.  Bij Glampings.nl hebben we de mooiste glamping bestemmingen voor je uitgezocht.

Ben je liefhebber van bergen, groene heuvels, prachtige bossen en kristalheldere meren? En wil je de dag afsluiten met een goed biertje? Dan zit je goed in Beieren.  Op Arche Hof Dengler kampeer je op een boerderij, wat voor de dierenliefhebber natuurlijk helemaal geweldig is. Help mee met het verzorgen van runderen, paarden, schapen, kippen en konijnen. Als je wilt, tenminste, want het is vakantie. Dus als je liever spartelt in één van de zwemvijvers of de omgeving wilt verkennen is dat ook geweldig. Bezoek bijvoorbeeld Luisenburg met het rotslabyrint of ga rodelen en klimmen in Ochsenkopf.

Hou je meer van wijn dan van bier? Ga dan naar de Rijnland-Palts waar je op Camping Bockenauer-Schweiz vanuit jouw safaritent heerlijk kunt genieten van natuurpark Soonwald-Nahe. De Nederlandse eigenaren vertellen je met plezier wat er allemaal in de buurt te beleven is. Door de beekjes die langs en door de camping lopen is deze accommodatie voor kinderen een ware belevenis.

Toch liever naar een andere plek? Er zijn nog veel meer topcampings in Duitsland waar je een geheel verzorgde safaritent kan boeken. Bekijk het hele aanbod aan safaritenten in Duitsland op Glampings.nl.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website