ZIJook.nl
Image default
Vakantie

Boek een rondreis door het veelzijdige Japan

Onderzoekt u de mogelijkheden om een verre reis te maken? Dan heeft u tegenwoordig enorm veel opties. Vanuit Nederland kunt u bijna overal ter wereld komen met een vliegtuig. Wanneer u op zoek bent naar bestemmingen om een rondreis te maken, zijn Japan en Colombia echte aanraders. Beide landen kenmerken zich door veel diversiteit binnen het land. De verschillen tussen moderne, futuristische gebouwen en een prachtige natuur zijn immens.

Het land van de rijzende zon

Japan staat bekend om haar veelzijdige cultuur. Denk aan sushi, de Samurai, sumoworstelen, geisha’s en de rijzende zon. In wereldsteden als Tokyo, Kyoto, Nagasaki en Hiroshima vindt u gigantische wolkenkrabbers en moderne architectuur. Aan de andere kant staat het land bekend om haar indrukwekkende natuur. Japan beschikt over haar eigen Alpen, maar er zijn ook vulkanen te vinden op deze eilandstaat. Wanneer u een rondreis door Japan onderneemt, ontdekt u de hoe veelzijdig de natuur in het land is. Ook ontdekt u de prachtige bergdorpjes en vele keizerlijke tempels wanneer u door dit land trekt.

Colombia: bekend om zijn diverse natuur

Ook Colombia is een erg divers land. De laatste jaren is het meer en meer uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. In de hoofdstad Bogotá ontdekt u de veelzijdige cultuur van dit Zuid-Amerikaanse land. Hier leert u in de vele musea en historische gebouwen de geschiedenis van Colombia. Een andere stad die u bij uw rondreis in Colombia zeker gezien moet hebben is Cartagena. Door de smalle steegjes en koloniale gebouwen hangt hier een gezellige, Caraïbische sfeer. Ook qua natuur heeft Colombia veel te bieden. Diverse soorten flora en fauna zorgen voor een prachtig aanblik. U vindt in dit land de fraaiste natuurgebieden en tropische stranden.

Boek een unieke rondreis online

Het boeken van een rondreis door Japan of Colombia doet u eenvoudig via Vámonos Travels. Dit in Amsterdam gevestigde bedrijf organiseert al sinds 1991 individuele rondreizen op maat. Dankzij hen komt u op de prachtigste plekjes op aarde. Bekijk het reisaanbod van deze organisatie op hun website en boek een unieke rondreis!