ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze expert weet alles over de import en export van een auto

Quadriga Car Retail is op internationaal niveau uitgegroeid tot een van de meest ervaren groothandels op het gebied van import en export van een nieuwe auto en recente occasies. Zij richten zich voornamelijk op de aankoop van grote partijen auto’s uit heel Europa, om deze vervolgens in kleinere aantallen te verkopen op maat van de afnemers. Dit vergt natuurlijk veel kennis en kunde, maar daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Deze experts weten precies hoe ze dit moeten aanpakken.

Alles om de tevredenheid van partners te kunnen garanderen

Bij Quadriga Car Retail worden scherpe prijzen gehanteerd in combinatie met een vlotte logistieke afhandeling. Hierdoor kan er een snelle en eenvoudige administratieve verwerking plaatsvinden, waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft. Alle aangeboden stockwagens komen uit eigen voorraad. Doordat zij zich telkens blijven ontwikkelen, innoveren en steven naar efficiëntie, kunnen zij de tevredenheid van alle partners waar ze mee samenwerken, garanderen. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Exclusiviteit om zo de vertrouwelijkheid te kunnen waarborgen

Doordat Quadriga Car Retail in de loop der jaren veel kennis en kunde op heeft gebouwd met betrekking tot de import en export van een auto, weten zij precies wat klanten en partners belangrijk vinden. Een van die dingen is exclusiviteit. Om de vertrouwelijkheid van de partners en klanten te garanderen, hebben zij het aanbod beveiligd met een wachtwoord. Het aanbod auto’s kunt u dus alleen bezichtigen wanneer u beschikt over dit wachtwoord. U kunt dit wachtwoord verkrijgen door u aan te melden met een persoonlijk account. Wellicht bent u de toekomstige eigenaar van een van de auto’s uit dit assortiment.

Neem contact met hen op

Wenst u meer informatie te ontvangen over de werkwijze met betrekking tot de import en export vaneen auto? Of heeft u vragen voor Quadriga Car Retail? Neem dan contact met hen op. De medewerkers staan u graag te woord.

https://www.qcr.be/nl/home

Gerelateerde artikelen

Daktuin aanleggen

Goederen importeren uit China door een gespecialiseerd bedrijf

Plaats een prachtig geluiddempend tapijt in uw kantoor