ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betonplaten en stelconplaten kopen voor een gunstige prijs

Betonplaten zijn te gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden, waardoor het een goed idee is om ze te kopen. Natuurlijk als bestrating voor  een oprit, maar ook als verharding voor een zandweg of zandpad. Zo voorkomen betonplaten dat zware werktuigen en vrachtwagens diep wegzakken of vast komen te zitten. Ook voor agrariërs heeft De Keij Betonplaten en Keerwanden verschillende oplossingen. Zo zijn de betonplaten van hoogwaardige kwaliteit en ideaal voor het verharden van grote stukken land. De ondergrond is dan geschikt voor de opslag van voer, het stallen van materieel of dient als een verharde toegang tot al uw percelen. En het mooie is: een vloer van betonplaten is snel en eenvoudig te realiseren.

Verschillende stelconplaten voor een aantrekkelijke prijs

Behalve betonplaten kunt u bij deze specialist ook terecht voor het kopen van stelconplaten met stalen hoeklijn. Het voordeel van deze platen is dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende maten en dat ze met hun gebezemde toplaag een modern uiterlijk hebben. Ook kunnen ze een groot gewicht aan: de stelconplaten kunnen tot wel 25 ton aslast verdragen. Met stelconplaten heeft u dus een stevige ondergrond voor een aantrekkelijke prijs. De stelconplaten zijn leverbaar in de maten 200×100 centimeter, 200×150 centimeter en 200×200 centimeter. De dikte varieert van 16 tot 25 centimeter.

Vakkundige plaatsing van uw betonplaten en stelconplaten

Behalve voor het kopen van uw betonplaten en stelconplaten tegen een aantrekkelijke prijs, kunt u bij De Keij Betonplaten en Keerwanden ook terecht voor het vakkundig laten plaatsen van de platen. Eerst wordt er dan gekeken welke platen het meest geschikt zijn voor uw situatie. Hierbij wordt er rekening gehouden met de te verwachten belasting. Ook bekijken de experts hoe groot de platen moeten zijn. Dan is het tijd voor de egalisatie en het aanbrengen van de onderste zandlaag. De dikte van het zandbed is afhankelijk van de toekomstige belasting en de eigenschappen van de ondergrond. De professionele autolaadkraan plaatst vervolgens honderden platen op een dag. Zo bent u snel voorzien van een professionele verharding.