ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duidelijke taal bij deze onafhankelijk pensioenadviseur

Door een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen wordt u niet beïnvloed door verzekeraars. Op deze manier kan een volledig objectief advies gevormd worden waar u als werkgever het meest baat bij heeft. Voor advies op het gebied van pensioenen, maar ook voor het beheer en de communicatie richting het personeel kunt u terecht bij PHB Financieel Adviseurs. Deze onafhankelijke pensioenadviseur heeft de kennis in huis en spreekt geen vakjargon maar begrijpelijke taal op ieder zijn niveau. Zij staan uw mensen en de HRM en/of P&O afdeling bij op het gebied van advies, beheer en communicatie met betrekking tot pensioenen. Niets is prettiger dan te beschikken over een financieel vertrouwenspersoon die u kent en die voor u en uw mensen kan zorgen.

Praktische reden om een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen

Voor organisaties met een personeelsbestand tussen de 10 en 400 werknemers komen de diensten van PHB Financieel Adviseurs het beste tot hun recht. PHB Financieel Adviseurs biedt een volledig dienstenpakket. Voor onder andere de volgende zaken kunt u een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelen:

  • Een pensioencursus organiseren voor de ondernemingsraad.
  • Het opzetten van de collectieve pensioenregeling.
  • Het communiceren van ingewikkelde materiaal over pensioenen richting uw personeel.
  • Een second opinion op uw huidige pensioenregeling.

Op basis van modulaire samenwerkingsovereenkomsten bepaalt u waar de accenten van de dienstverlening komen te liggen.

Meer informatie ontvangen over het volledige dienstenpakket

Wilt u meer informatie ontvangen over de diensten die PHB Financieel Adviseurs aanbiedt? Neem vandaag nog contact op met een onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking.  Het dynamisch persoonlijk team stelt alles in werking om uw arbeidsvoorwaarden tot in de puntjes te verzorgen. Op basis van een gratis intake gesprek waarin u kennis kunt maken met de diensten en werkwijze, wordt een offerte opgesteld. Hiermee weet u precies waar u aan toe bent.

https://phb.nl/