ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Heerlijk lunchen in Duiven en omstreken

Mensen zijn gek op lunchen. Lunchen is een flinke hype geworden in de laatste jaren, en dat doen zijn goed recht. Veel lunchmogelijkheden worden aangeboden bij Brasserie een Mooie dag.

Menukaart van de brasserie

Het lunchmenu van de brasserie een mooie dag bestaat uit een grote variatie aan eten. Zo worden er bijvoorbeeld overheerlijke rijkelijk belegde koude broodjes aangeboden zoals de populaire tonijnsalade of het broodje gemarineerde kip. Ook wordt er vanuit oudsher een prachtige uitsmijter of boerenomelet geserveerd.

’s Middags worden ook warme gerechten aangeboden. Zoals de Italiaan of spanjaard betaamt. De meeste mensen kunnen een warme maaltijd ’s middags erg waarderen omdat het vaak wat meer energie brengt dan de gebruikelijke boterham voor lunch. Een goed voorbeeld van de aangeboden warme lunches zijn de gegrilde zalmfilet gecombineerd met frieten en salade, of de heerlijke black angus burger op een brioche bol met de benodigde groeten en frietjes.

Wintersoepjes- en borrelplankjes

Het is ook mogelijk om ’s middags naast uw borreltje een hapje te bestellen. Denk hierbij aan een broodplankje met verschillende soorten brood en dipjes, of een heerlijk borrelplateau met kaas, gedroogde worst, vleeswaren en een notenmix. En voor de koude wintermaanden bieden wij lekkere soepjes aan om jezelf in de kou goed op te warmen. Maak een keuze uit onze heerlijke uien- of tomatensoep of kies voor de verassing en bestel onze soep van de week. Hopelijk loopt door dit bericht water in uw mond en zien we u graag terug bij ons op de locatie. Voor meer informatie over de lunchkaart of dinerkaart bekijk gauw even de website van brasserie de mooie dag!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website