ZIJook.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Hulp bij letselschade op no cure no pay basis? Zoek nu letselschade advies in de Randstad

Letselschade advies in de Randstad komt vaak in de vorm van advies bij letselschade op no cure no pay basis. Dat is aantrekkelijk voor u als slachtoffer. De advocaat die u bijstaat, zal zoveel mogelijk proberen de kosten voor uw rechtshulp te verhalen op de aansprakelijk gestelde partij. Met een expert van Trias Legal aan uw zijde zal uw schaderegelingstraject een stuk soepeler verlopen. Dat is wel zo fijn als u te maken heeft met letselschade.

Advies over letselschade op no cure no pay basis, voor professioneel letselschade advies in de Randstad

Als u letselschade ondervindt, komt er een ingewikkeld en vaak langdurig proces op gang. U heeft recht op vergoeding, maar wie moet er betalen – en hoeveel? Vaak regelt de verzekeraar van de schuldige partij uw claim af. Dat gebeurt in eerste instantie buiten de rechtszaal om (een minnelijke schikking). Die neemt zijn tijd om eerst precies uit te zoeken hoeveel schade u heeft geleden. Het gaat daarbij niet alleen om de financiële schade, maar ook om emotionele schade die u heeft opgelopen. Op basis van de bevindingen doet de verzekeraar u vaak een aanbod. Gaat u daarmee akkoord, dan is het traject tot een einde.

Onderhandeling of een procedure starten

Bent u niet tevreden met het aanbod? Dan kunt in onderhandeling gaan met de verzekeraar, of zelfs een procedure starten om uw gelijk te halen. Lang voor die tijd is het al een goed idee om een letselschadeadvocaat in de arm te nemen. Hij of zij kan u helpen om in te schatten of het aanbod dat u krijgt fatsoenlijk is, en kan namens u onderhandelen of een procederen.

De schadevergoeding waar u recht op heeft

Zoekt u letselschade advies in de Randstad? U doet er in veel gevallen verstandig aan om een deskundige in te schakelen die u bij kan staan met raad en daad. Een advocaat bij letselschade die no cure no pay werkt, zorgt dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.