ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

De perfecte occasion vindt u in Valkenswaard

Bent u toe aan een andere auto, maar wilt u geen nieuwe auto aanschaffen? Komt er bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of wilt u juist een kleiner model, omdat u gaat verhuizen naar de stad? Ongeacht de reden voor uw autowisseling, u wilt natuurlijk geholpen worden door een specialist die alles weet van auto’s. U bent op zoek naar een garage met jarenlange ervaring die iedere auto van tank tot koplamp kent. Dan bent u bij Autobedrijf Huub Smolders aan het juiste adres. Bij dit autobedrijf in de buurt van Valkenswaard vindt u de mooiste occasions en nieuwe modellen voor de scherpste prijzen. Alle auto’s worden hier uiterst nauwkeurig nagekeken, APK gekeurd én u krijgt ook tot twee jaar garantie na uw aankoop. Dat is pas echt service!

Een nieuwe auto hoeft niet duur te zijn

Het grote voordeel van een occasion is dat u niet de hoofdprijs betaalt voor een andere auto. Als de auto goed onderhouden is, en op de juiste tijden onderhoudsbeurten heeft gekregen, dan is een occasion de perfecte manier om een andere auto aan te schaffen zonder de volle prijs te betalen. Bij Autobedrijf Huub Smolders in Valkenswaard vindt u een prachtige SEAT, Audi, Fiat of Skoda occasion voor de scherpste prijs. Wilt u toch liever een nieuwe auto? Ook deze kunt u hier zeker vinden.

Ook voor een APK-keuring bent u welkom

Moet uw huidige auto nog APK gekeurd worden? Maak ook dan een afspraak bij Autobedrijf Huub Smolders! Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller, is uw auto hier zeker in de juiste handen. Ook voor jaarlijkse keuringen, reparaties en het voltanken van de wagen kunt u hier langsgaan. Voor alles wat te maken heeft met uw auto, de huidige of de toekomstige occasion, gaat u langs bij Autobedrijf Huub Smolders in de buurt van Valkenswaard!

https://www.huubsmolders.nl