ZIJook.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak een rondreis door Bali en Java of door Sri Lanka

Tijdens een van de prachtige rondreizen die de specialisten van Original Asia aanbieden zult u zich nooit vervelen! Alles is helemaal naar wens aan te passen, zodat u weet dat de rondreis geheel aan uw wensen en eisen zal voldoen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Een rondreis door Bali en Java

Gaat u voor de rondreis door Bali en Java? Dan zult u de reis beginnen in Yogyakarta, gelegen in Centraal-Java. Hier bezoekt u de indrukwekkende Borobudur en uiteraard de Prambanan tempels. Vervolgens reist u per trein verder naar het oosten, waar u uiteraard geniet van eersteklas zitplaatsen. Aangekomen in het oosten bezoekt u de Bromo vulkaan en de Ijen vulkaan tijdens deze bijzondere rondreis door Bali en Java. Daarna reist u per veerboot verder naar Bali, waar u twee dagen zult vertoeven in het bijzondere Pemuteran. Dit gebied leent zich er uitstekend voor om prachtig te snorkelen. U reist verder naar Lovina waar u dolfijnen gaat spotten. Daarna bezoekt u de rijstvelden in Sidemen en Ubud. U sluit uw rondreis door Bali en Java af met een aantal heerlijke stranddagen in Jimabaran.

Een rondreis door Sri Lanka en de Malediven met kinderen

De rondreis door Sri Lanka en de Malediven met kinderen is uiteraard iets anders ingericht. U begint met een nachtje in Negomb. Daarna trekt u het binnenland in, verder naar de ‘Culturele Driehoek’. U bezoekt u hier prachtige tempels en ruïnes. Daarna gaat u langs bij de olifantenopvang waar u de dieren zult voeren en helpen wassen. U reist hierna verder naar de grottentempels van Dambulla en daarna beklimt u de Pidurangala Rock. Via Kandy reist u door naar Nuwara Eliya om hier de theeplantages te bezoeken. Uiteraard ontbreekt de beroemde treinreis door te valleien en theevelden niet tijdens deze rondreis door Sri Lanka en de Malediven met de kinderen. U maakt daarna een jeepsafari door Yala National Park voordat u naar de Malediven reist. Op deze prachtige eilanden sluit u de rondreis door Sri Lanka en de Malediven met de kinderen heerlijk af!

Neem contact op met de specialisten

Heeft u interesse in een van de rondreizen en wilt u een reis boeken? Neem dan snel eens contact op met de specialisten om uw ideale reis samen te stellen en ontdek al het mooie dat dit prachtige continent te bieden heeft!

Gerelateerde artikelen

Leer elkaar begrijpen en accepteren met relatietherapie in Breda

Een SYM scooter kopen bij de specialist

Op zoek naar een betrokken makelaar in Hilversum?