ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Deze give-aways zijn geschikt voor jouw beautysalon

Heb je een eigen beautysalon en ben je op zoek naar een leuk item om te gebruiken als give-away via bijvoorbeeld een actie op jouw Instagram of andere social mediakanalen? Of ben je op zoek naar een leuk kleinigheidje wat je klanten cadeau kunt doen wanneer ze de salon bezoeken of om gratis mee te geven wanneer zij een bepaald product afnemen? Dan is het slim om te denken aan een gebruiksvoorwerp wat past in het dagelijks leven van je klanten; zo maak je niet alleen jouw klanten blij met een klein geschenk, maar geef je ze ook een nuttig product. Wanneer je dit product dan ook nog eens bedrukt met de naam en/of het logo van jouw bedrijf, dan maken jouw klanten iedere keer dat ze het product gebruiken reclame voor jouw salon. Een betere directe reclame naar jouw doelgroep toe, vind je bijna niet. Maar hoe kies je het juiste gebruiksvoorwerp voor je give-away? In dit blog lichten we toe waar jij op moet letten en geven we je een aantal suggesties.

Het kiezen van het juiste give-away item

Wanneer je een gebruiksvoorwerp weggeeft aan je klanten, dan is het belangrijk dat het voorwerp nuttig is; het moet iets zijn dat toegevoegde waarde levert aan het dagelijks leven van de klant. Het voorwerp moet echter niet van té veel waarde zijn, anders gaat de klant verwachten dat je altijd gratis heel veel waarde zult leveren, in plaats van dat de klant bereid is hiervoor te betalen. Ook is dit kostentechnisch natuurlijk niet de beste keuze. Kies dus een nuttig product waar jouw klant écht iets aan heeft, zonder dat je hiervoor te hoge prijzen moet betalen.

Daarnaast is het belangrijk dat het product past bij jouw bedrijf; als beautysalon kun je jouw klanten natuurlijk geen gereedschap als give-away geven. Dit matcht immers niet met jouw merk. Je kunt daarom beter kijken naar een verzorgingsproduct. Hiervoor bespraken we al dat het slim is om het product ook te laten bedrukken, zodat de klant bij het dagelijks gebruik van jouw give-away item direct reclame voor jouw salon maakt. Een voorbeeld van zo’n product is lippenbalsem; je kunt de verpakking als relatiegeschenk bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo, het is een dagelijks gebruiksvoorwerp waar de klant iets aan heeft, het past bij je onderneming én het is niet te duur.

Lippenbalsem bedrukken

Wanneer je graag lippenbalsem wil laten bedrukken met de naam of het logo van jouw bedrijf, kun je dit bijvoorbeeld hier doen. Opdeze website kun je kiezen uit verschillende soorten lippenbalsems in diverse vormen; in potjes, tubes of sticks. Je kunt de kleurstelling van de producten zo aanpassen dat ze perfect aansluiten bij de branding van jouw salon én je kunt ze natuurlijk bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of logo. De prijzen en minimale afname zijn uiteenlopend, afhankelijk van de lippenbalsem die je kiest. Andere give-aways waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld waterflesjes, spiegels, nagelvijlen, handcrèmes, voetencrèmes en meer.

Gerelateerde artikelen

Ervaart u last van kraaienpootjes? Botox kan veel voor u betekenen

Weg met die vervelende pigmentsnor dankzij Skinlight

Wimperextensions