ZIJook.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak nu een afspraak bij deze tandarts in Deventer

Een bezoek aan de tandarts wordt door lang niet iedereen als prettig ervaren. Het is in geval van tandartsangst prettig om een tandarts te hebben die zijn of haar behandeling daarop aanpast. Woont u in de omgeving van Deventer en bent u op zoek naar een dergelijke tandarts? Dan doet u er goed aan om een afspraak te maken bij Tandartsenpraktijk St. Jozef, dé tandartspraktijk van Deventer en omstreken. Bij deze tandarts staat uw gemak en comfort op de eerste plek. U zou bij deze tandarts zelfs een behandeling onder narcose kunnen gaan als dat nodig is en als u dat wilt. Dankzij de narcose houdt u uw angstaanvallen goed onder controle.

Angst vermindert dankzij een narcosebehandeling bij de tandarts

Een narcose behandeling bij deze tandarts in Deventer gaat als volgt. Zodra u verwelkomd bent in de praktijk in Deventer, geeft de tandarts u een uitgebreide uitleg over wat u staat te wachten. U wordt vervolgens onder lichte narcose gebracht, waarna de behandeling wordt uitgevoerd. Omdat u in een kunstmatige roes wordt gebracht, zult u niets merken van pijn of de behandeling zelf. De assistente en tandarts houden u gedurende de behandeling uiteraard goed in de gaten. Zodra u langzaam ontwaakt, zit er altijd iemand bij u. Kortom: bij deze tandarts in Deventer bent u gegarandeerd in goede handen.

Maak direct een afspraak

Heeft u last van bepaalde tand- en kiesproblemen en is daarom een afspraak noodzakelijk? Wacht niet langer en neem direct contact op met Tandartsenpraktijk St. Jozef. U kunt vervolgens zo snel mogelijk terecht. Wilt u deze tandarts een behandeling onder narcose ondergaan? Houd er dan rekening mee dat u tot 6 uur voor de behandeling niet mag eten, drinken of roken. Als u vragen heeft over deze of een van de andere behandelingen die u hier kunt ondergaan, staan de vriendelijke assistenten klaar om u te woord te staan. U vindt de contactgegevens op hun website.