ZIJook.nl
Image default
Eten en drinken

Verse chips uit ’s-Gravendeel

De verse chips van Boerderij Chips komt uit de Hoeksche Waard en is sinds 2004 op de markt. De chips wordt gemaakt door twee aardappelboeren die hun aardappelen telen in uitstekende kleigrond. Ze bakken hun aardappels met schil en al, waardoor de chips een echte pure, authentieke aardappelsmaak krijgen. Smaak staat bovenaan bij de boeren van Boerderij Chips. Per seizoen verschilt deze smaak heel erg, maar door hun uiterste inzet proberen ze toch altijd de beste smaak uit hun aardappels te halen en dat leidt tot deze verrukkelijke chips.

Elke dag een nieuwe lading chips

De boeren zijn elke dag bezig met het bakken van een nieuwe lading verse chips op hun boerderij. Dit doen ze uitsluitend in zonnebloemolie. Dit maakt de chips extra natuurlijk, want door hun proces worden er geen kleur- geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. Ook houden ze elke dag weer rekening met het milieu en omgeving. Dit is iets wat in deze tijd erg belangrijk is. Ze houden onder andere rekening met het milieu door bloemrijke akkerranden in te zaaien. Ook wekken ze energie op met zonnepanelen en dus groene energie. Als je allergieën hebt, is deze verse chips ook helemaal wat voor jou. Je hoeft niet bang te zijn dat er bestanddelen inzitten waar jij niet tegen kunt, omdat alles natuurlijk is. Als je er echt helemaal zeker van wilt zijn dat je geen verkeerde stoffen binnenkrijgt, is het ook heel makkelijk om zelf jouw chips te maken!

Eet je buik rond met chips van het land

Deze chips uit ’s-Gravendeel eet je heel snel weg. Alleen het ontwerp van de zak chips is al een lust voor het oog. De zak is namelijk doorzichtig, waardoor je meteen de overheerlijke verse chips ziet en de zak wilt openmaken. Je kunt ze kopen in de smaken paprika, puur, ribbel zeezout en gewoon zeezout!

Gerelateerde artikelen

Koffiemax – Voor De Ultieme Koffiebeleving Bij Jou Op Kantoor

Heerlijk lunchen in Duiven en omstreken

Ontdek de unieke smaken van de lekkerste aardappelchips