ZIJook.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Een ontwerp op maat voor exclusieve tuinen

Alle exclusieve tuinen beginnen bij het ontwerp. Het is daarbij van belang dat deze gebaseerd is op uw wensen, eisen en omgeving, inclusief uw woning. De exclusieve tuin moet perfect bij u en uw woning passen. Daarom is het een goed idee om een hovenier in te schakelen die ruime ervaring heeft met de aanleg van exclusieve tuinen. Fons Linders Tuinmeesters heeft ruim 40 jaar ervaring op dit gebied. Ze kunnen nieuwe exclusieve tuinen aanleggen, maar ook bestaande tuinen exclusiviteit geven. Als u gebruikmaakt van hun diensten, komen ze eerst bij u langs. Ze brengen uw wensen in kaart en bekijken uw woning en omgeving. Deze informatie vertalen ze dan naar een perfect ontwerp op maat.

Een ontwerp voor exclusieve tuinen op basis van visualisaties

Fons Linders Tuinmeesters maakt een ontwerp op maat voor exclusieve tuinen op basis van detailtekeningen en visualisaties. Deze spreken namelijk veel meer tot de verbeelding dan een normale 2D-tekening. Deze tekeningen bevatten dus alle ideeën die u en uw adviseur hebben besproken. Eventuele zithoeken, vijvers of speelhoeken voor de kinderen staan er allemaal op. Ook als u ervoor kiest de aanplanting door deze tuinmeesters over te laten dan zal dit er tot in detail op staan. U weet dus precies hoe uw exclusieve tuin eruit komt te zien en kunt alvast uitkijken naar de ontspannende zomeravonden in uw eigen tuin.

Hoveniers die VHG-erkend zijn

De hoveniers van dit bedrijf zijn erkende VHG-hoveniers. Dat wil zeggen dat u zeker kwaliteit krijgt, maar ook dat ze extra zekerheden bieden. Denk daarbij aan een uitstekende garantie op het gebruikte materiaal en het geleverde werk. Dit bedrijf staat ook bekend om hun uitstekende communicatie. U weet altijd waar in het proces u bent en wanneer de tuin klaar is. Mochten er onverwachte werkzaamheden zijn, dan zullen ze u hier direct over informeren.

https://fonslinders.nl/