ZIJook.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor een groen muur binnen voor een zuivere lucht en minder fijnstof

Als je graag gezonder wilt leven in een prettige omgeving, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Een van de beste opties is dan het plaatsen van een groene muur voor binnen. Hiermee plaats je een groene wand in jouw woonkamer of kantoorruimte, wat aardig wat voordelen met zich meebrengt. Niet alleen ziet dit er esthetisch uit en is het geluidsisolerend, maar hiermee zorg je ook voor een zuivere lucht waardoor je gezonder leeft. Jouw hedendaags staaltje groen plaats je eenvoudig binnen of buiten. Schakel Ecoworks in en zij ontwikkelen jouw groene wand geheel op maat.

 

Compleet verzorgd van ontwerp tot installatie

Wanneer je graag een groene muur binnen wilt plaatsen, dan breng je een hoop leven en groen de ruimte in. Ecoworks helpt je daar graag bij. Samen met hen zal je het ontwerp bedenken en zullen zij het gehele proces tot aan de installatie verzorgen. Hierdoor profiteer je van maatwerk en ontvang je een groene wand precies zoals jij het hebben wilt. Laat jouw muur er aantrekkelijk uitzien en voorzie de ruimte van optimale zuurstof door jouw favoriete bloemen en planten aan de groene muur binnen te bevestigen. Laat jouw gezin of werknemers genieten van een ruimte die tot leven komt. Wat de mogelijkheden zijn en de voordelen die het met zich meebrengt, licht het team van Ecoworks je graag verder toe.

 

Maak jouw bedrijf het gezicht van de toekomst

Ga voor Innovatieve business met een groene wand en wordt hét gezicht van de toekomst. Demp het geluid in de vergaderruimte met een groene muur binnen of houd de stadsgeluiden buiten. Door jouw kantoorpand te voorzien van meer groen en een beter binnenklimaat, zal er minder ziekteverzuim ontstaan en werkt de groene wand ook nog eens stressverlagend.

Plaats een groene wand buiten een geef graffiti geen kans op jouw gevel. Daarnaast zorg je voor meer biodiversiteit en trek je vlinder en bijen aan. Kortom: een groene muur voor binnen of buiten is innovatief met vele voordelen. Breng een ruimte tot leven en schakel Ecoworks vandaag nog in voor het ontwerp van jouw groene wand.