ZIJook.nl
Image default
Winkelen

Heerlijk slapen op een watermatras van een specialist

Heeft u een nieuw matras nodig? Kijk dan eens bij de HDW Shop voor een waterbed dat geheel naar uw wensen wordt samengesteld. Een watermatras heeft veel voordelen voor uw nachtrust en komt daarmee ten goede aan uw gezondheid. Zo wordt uw lichaam perfect ondersteund en krijgen uw spieren en ruggengraat de ontspanning die ze nodig hebben. Door de betere verdeling van de druk bij een watermatras slaapt u rustiger en draait u minder. U wordt uitgerust en wakker en kunt soepel opstaan. Reden genoeg om eens rond te kijken in de online showroom van de HDW Shop.

Vele modellen watermatrassen

De HDW Shop heeft vijf verschillende modellen watermatrassen ontwikkeld, die van begin tot eind in Nederland worden geproduceerd. Er zijn allerlei opties om uw watermatras geheel naar uw persoonlijke wensen samen te stellen. U kunt kiezen voor een matras dat uit één geheel bestaat. Dit matras is voordelig in aanschaf, omdat u genoeg heeft aan slechts één verwarmingselement. Slaapt u naast een partner die het veel sneller warm of koud heeft, of behoorlijk verschilt in gewicht, kiest u voor een matras met twee waterkernen. Hierbij kunt u de temperatuur van beide gedeeltes afzonderlijk instellen.

Een hard of zacht matras

Het klassieke watermatras is een hardside matras. Dat betekent dat het in een harde omranding ligt. U moet hier dus rekening houden met een rand bij het in en uit bed stappen. De softside watermatras heeft een zachte, flexibele rand, die voorzien is van een isolerende schuimlaag. Het voordeel hiervan is dat het verwarmingselement van dit matras minder energie verbruikt. Er hoeft vanwege de flexibiliteit ook minder water in het matras gedaan te worden. Het type verwarminselement en de mate van stabilisering is ook volledig aan te passen op uw wensen. Het matras wordt door vakmensen bij u thuis geleverd, geplaatst en gemonteerd.

https://www.hdwshop.nl