ZIJook.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Op zoek naar een betrokken makelaar in Hilversum?

Een makelaar in Hilversum die betrokken is bij de aan- of verkoop van uw woning. Dat is waar u naar op zoek bent. Als u zich begeeft op de woningmarkt, zijn het altijd spannende tijden. Zal uw woning snel verkocht worden? Of heeft u snel uw nieuwe woning gevonden? Een betrokken makelaar die actief voor u aan de slag gaat is Dorenbosch|Rasch Makelaars. Bij deze makelaar uit Hilversum kunt u rekenen op een slagvaardige mentaliteit en een frisse blik op de woningmarkt. Voor zowel het aankopen, huren, verhuren en verkopen van een woning, maar ook voor tal van andere diensten kunt u hier terecht.

Twijfelt u over de WOZ-waarde van uw woning?

Dorenbosch|Rasch Makelaars wordt bijvoorbeeld ook vaak ingeschakeld als mensen vragen hebben over de WOZ-waarde van hun woning. Deze makelaar uit Hilversum is sinds 2005 de specialist in het toetsen van de door gemeenten vastgestelde WOZ-waarden. Als u twijfelt over de vastgestelde WOZ-waarde, kan Dorenbosch|Rasch Makelaars deze voor u toetsen. Als uit de toetsing blijkt dat het zinvol is om een bezwaar in te dienen, kunt u de makelaar machtigen het bezwaar bij de gemeente voor u in te dienen. Met een percentage van 95% aan gehonoreerde bezwaarschriften, loont dit zeker de moeite.

De kundige makelaar uit Hilversum

Met een klein en betrokken team helpt de makelaardij u op alle fronten van de woningmarkt. Bent u op zoek naar bedrijfsonroerend goed, dan bent u hier aan het juiste adres. Maar ook het verzorgen van woningen voor expats regelt deze veelzijdige makelaardij. Met een indrukwekkende staat van dienst en tal van tevreden klanten, hoeft u niet verder te zoeken naar een geschikte makelaar in Hilversum. Als u benieuwd bent naar wat deze makelaardij voor u kan betekenen, kunt u altijd contact opnemen. Zowel telefonisch als via e-mail zijn zij goed te bereiken. Maar natuurlijk bent u ook welkom om binnen te lopen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat u de gastvrijheid zelf kan ondervinden.