ZIJook.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betrouwbare partner voor groupage van en naar Frankrijk

Wilt u het vervoer van uw bedrijf richting het zuiden een impuls geven? Kies dan voor groupage naar Frankrijk. Deze methode is buitengewoon geschikt voor allerlei vrachten; van klein tot groot en van complex tot eenvoudig. Sterker nog, het is de beste manier voor kleine bedrijven om een investering in Frankrijk rendabel te maken. Uw kleine vracht kan bijvoorbeeld worden samengevoegd met de vrachten van andere bedrijven, om zo een aantal deelladingen tegelijk te kunnen verschepen. Dat kan zowel over zee, door de lucht als ook over de weg. Voor iedere vracht en bestemming wordt gekeken naar de best mogelijke manier van transport en logistiek.

De betrouwbaarheid van groupage transport naar Frankrijk

Heeft u veel partners in Frankrijk en heeft u het vermoeden dat uw bedrijf een stap kan zetten in het optimaliseren van diverse processen? Logistiek en transport is daarin de spil. Efficiënt vervoer is belangrijk, maar is bij kleine eenheden van uw product niet mogelijk. Door van uw vracht een deellading te maken, kunt u wél efficiënter vervoeren. Bij Wex Holland kunt u betrouwbaar en snel uw vracht laten afleveren in Frankrijk. Groupage naar Frankrijk biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijf.

Volop voordelen binnen één concept

Binnen groupage besteedt u het transport uit aan een externe partij, welke beschikt over de nodige expertise en kennis om het vervoer vloeiend te laten verlopen. Geen lange wacht aan de grens, maar een hoger rendement én de kans om vaker de stap naar het buitenland te zetten. Een ander groot voordeel is een tevreden klant; u hoeft niet altijd te wachten tot uw volledige vracht vol is, maar kunt op ieder moment dat een klant iets van u vraagt, de diverse processen in gang zetten. Of u nou een groot of klein bedrijf heeft, met groupage naar Frankrijk krijgt u nieuwe kansen om te groeien.

https://wexholland.com