ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Ontdek de efficiëntie van de Silvent 007-S

De Silvent 007-S bewijst dat het niet altijd om pure kracht draait, maar ook om toepassing van die kracht. Met een blaaskracht van 2.8N behoort hij niet tot de absolute top als het om de kracht gaat, maar de manier waarop de Silvent 007-S zijn blaaskracht inzet, is bijzonder efficiënt. Dit laatste heeft alles te maken met zijn inox nozzle die maximale stevigheid en slijtvastheid biedt. Hoewel zijn specificaties dit dus niet direct verraden, is de 007-S een echt heavy duty persluchtpistool dat in de ruwste omstandigheden en voor de zwaarste taken gebruikt kan worden. Het is daarom aan te raden om op dit pistool een veiligheidskoppeling voor perslucht te monteren.

De Silvent 007-S levert efficiënte kracht

De Silvent 007-S levert dus efficiënte kracht. Dat voelt en ziet u direct zodra u met dit pistool aan de slag gaat, maar dat hoort u niet, want dit model is bijzonder stil. Ten opzichte van een reguliere open buis met een diameter van 4 millimeter bespaart de 007-S maar liefst 62% op lawaai. Dit maakt dit pistool uitermate geschikt voor het werken in allerlei omstandigheden en omgevingen, ook wanneer geluidsoverlast tot een minimum beperkt dient te worden. Naast een uitstekend score op het gebied van geluidsreductie, laat dit model zich ook van zijn beste kant zien wanneer het aankomt op besparing van de perslucht. Als wederom de vergelijking gemaakt wordt met een reguliere open buis van 4 millimeter, bespaart de 007-S niet minder dan 47%.

Zuinig, efficiënt, krachtig en extra veilig met een veiligheidskoppeling perslucht

Wilt u maximaal en op verantwoorde wijze profiteren van de eigenschappen van de Silvent 007-S? Monteer dan een veiligheidskoppeling perslucht. Een veiligheidskoppeling voor perslucht voorkomt dat er ongelukken ontstaan door druk, op het moment dat u het pistool niet gebruikt. Bovendien helpt deze koppeling bij het nog verder reduceren van luchtverlies. KDS Advies verkoopt meerdere soorten koppelingen waarmee u aan (zeer) strenge eisen en voorwaarden voldoet.