ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Rvs streeploos schoonmaken door vuil op te nemen

Veel mensen vinden rvs en andere gladde oppervlakken streeploos schoonmaken erg lastig, terwijl dit eigenlijk heel simpel is. Het enige wat je nodig bent is een goede doek en weten hoe je dit het best doet. Zo nemen veel schoonmaken doeken het vuil en alle bacteriën niet op, maar verplaatsen deze. Hierdoor ontstaan er vieze vlekken en strepen op glanzende oppervlakken. De schoonmaakdoek die je in de webshop van Super Shine vindt, neem tot wel viermaal zijn eigen gewicht alle vuiligheden op. Dankzij het fantastisch reinigend vermogen, zorgt de doek voor een streeploos glanzend resultaat.

Een doek met vele gebruiksmogelijkheden

Naast dat deze doek ideaal is voor het streeploos schoonmaken van rvs, kun je de schoonmaakdoek ook gebruiken voor andere glanzende oppervlakken. Denk hierbij aan ramen, meubels, chroom, spiegels en auto’s. Bovendien is deze doek zowel droog als nat bruikbaar en ook te gebruiken als poets- of stofdoek. Dankzij het unieke en sterke materiaal, pluist en rafelt deze doek niet. Voor het beste resultaat dompel je het doekje van Super Shine eerst in warm water, zonder schoonmaakmiddelen, om vervolgens de schoonmaakdoek goed uit te wringen. Wanneer de doek meer droog dan nat is, maak je de gewenste oppervlakken schoon en laat je het schoongemaakte oppervlak drogen.

Kies tussen diverse varianten

Wil je ook graag rvs snel, makkelijk en hygiënisch streeploos schoonmaken? Bekijk dan het gehele assortiment aan doeken in de online winkel van Super Shine. Kies bijvoorbeeld voor een medium variant of juist voor het formaat x-large. De medium variant heeft het perfect formaat om kranen en andere kleine oppervlakken schoon te maken. Doordat dit formaat niet te groot is, is het makkelijk om bij lastige plekjes en bochten te komen. Om zo lang mogelijk te genieten van de voordelen, wordt het aangeraden om de doek niet heter dan 65 graden Celsius te wassen en deze niet in de droger te doen.

https://supershineonline.nl/