ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Een Kever Cabrio steelt de show

Heb je altijd al gehouden van oldtimers en is de Kever Cabrio dan ook jouw favoriet? Dan zul je heel blij worden bij VW Classics in Someren. Hier kun je de meest spraakmakende Kever Cabrio’s kopen en veel blikken trekken wanneer je erin rijdt! Zeg nu zelf: dat is wat iedereen stiekem wilt, toch?

Ontdek de geschiedenis van de Kever Cabrio

Als we het hebben over de meest iconische auto uit de geschiedenis van auto’s, dan hebben we het natuurlijk over Volkswagen Kever Cabrio. Deze auto is maar liefst in 20 miljoen exemplaren geproduceerd. De eerste Kever Cabrio kwam in 1938 uit, die nog dankzij zijn populariteit jarenlang in productie is gebleven. Dit type auto was zelfs zo in trek dat de productie doorging tot 2003!

Schakel een echte specialist in

Wanneer je niet kunt wachten om een oldtimer zoals de Kever Cabrio te kopen, dan kun je het beste een specialist inschakelen. Je vindt een specialist bijvoorbeeld bij VW Classics. Dit is een specialist in Someren met een grote liefde voor deze prachtige oude modellen van Volkswagen. Daarbij heeft deze specialist ook nog altijd een mooi aanbod aan Kevers voor jou. Ben je bijvoorbeeld altijd al nieuwsgierig geweest naar de Kever Cabrio 1500 waarbij de bodem en carrosserie van elkaar gescheiden zijn? Of is de Kever 1303 S meer jouw type? Je vindt ze allebei in het assortiment van VW Classics.

Ga ook voor onderdelen langs bij dit bedrijf

Als je al in bezit bent van een Volkswagen, maar nog enkele onderdelen zoekt voor je auto, dan staat het team van VW Classics voor je klaar. Zij bieden je diverse originele auto-onderdelen aan waarmee je je oldtimers opknapt. Verken het assortiment van dit bedrijf via de webshop of ga langs in de showroom in Someren, dichtbij Eindhoven.

https://www.vwclassics.nl/

Gerelateerde artikelen

De PET fles is niet meer weg te denken uit onze maatschappij

Met een kleuren labelprinter bespaart u tijd én geld

Een frisse uitstraling met leuke designs op Italiaanse tegels