ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Deze crème werkt het beste tegen jeuk

Heeft u last van een jeukende huid en bent u het beu dat geen enkel middel hiertegen helpt? Dan hoeft u de hoop nog niet op te geven! Mentho10 kan namelijk zomaar dé oplossing voor u bieden. Dit merk verkoopt namelijk diverse middelen die een jeukende huid of andere huidirritaties effectief verzachten en uiteindelijk laten verdwijnen. Heeft u de voorkeur voor een poeder? Of heeft u juist liever een gel of een crème tegen de jeuk? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat: bij Mentho10 verkopen ze dit allemaal. Bovendien is het al geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Heeft uw kind van onder de drie erg veel last van een jeukende huid? Maakt u zich dan geen zorgen. Speciaal voor deze leeftijdscategorie heeft Mentho 10 Kinderpoeder ontwikkeld.

Ontdek de verkoelende en stillende werking

Er is maar een manier om erachter te komen of de producten van Mentho 10 voor u werken en dat is door ze uit te proberen. Via de website van Mentho 10 kunt u de producten eenvoudig bestellen. Ze werken verkoelend en stillend, waardoor de jeuk als het goed is snel verdwijnt. Hoe dit kan? Jeuk ontstaat doorgaans door het vrijkomen van histamine in de huid. Dit zorgt ervoor dat er ‘jeuksignalen’ naar de hersenen gaan. Bovendien zijn deze zenuwen gevoelig voor warmte. De producten van dit merk bevatten menthol, wat een verkoelend effect teweegbrengt. Hierdoor koelt de huid af en verlicht het zo ook de jeuk. Een effectievere crème tegen jeuk is er haast niet.

Vraag advies bij het kiezen van een product

Vindt u het lastig te bepalen welke producten het meest bij uw klachten passen? Laat u dan adviseren door de specialisten van dit merk. Zij staan u graag te woord en denken graag met u mee over het middel dat het beste bij u past. Voor advies over de producten van dit merk kunt u ook langsgaan bij een gediplomeerd drogist of bij uw huisarts. Zij zijn ook bekend met de producten van Mentho 10 en kunnen u daarom ook de meest effectieve crème tegen jeuk adviseren.

https://mentho10.nl/