ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Een frisse uitstraling met leuke designs op Italiaanse tegels

Wilt u graag een nieuwe uitstraling in uw woning, bijvoorbeeld in de keuken of de badkamer? Dan kan het een goed idee zijn om de vloer te vervangen voor een volledig nieuwe uiterlijk! In de keuken is een tegelvloer een populaire keuze. In de laatste jaren zijn voornamelijk Italiaanse tegels in Dordrecht en omgeving erg gewild vanwege de leuke designs en uitmuntende kwaliteit waardoor u een leven lang geniet van een stralende vloer. Italië staat bekend om de prachtige designs die zij op tegels hebben staan – u waant zich thuis in Dordrecht dus helemaal in de Mediterraanse cultuur wanneer u enkele accenten plaatst met Italiaanse tegels.

Waarom kiezen voor tegels in uw keuken?

Italiaanse tegels passen bij ieder interieur omdat ze in zo veel verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. Uw tegelvloer in de keuken wordt een feest van kleuren en designs wanneer u dit combineert met effen vloer- of wandtegels. Keramische Italiaanse tegels staan bovendien altijd garant voor uitstekende kwaliteit. Wanneer u kiest voor een tegelvloer van Italiaanse tegels in uw keuken, dan heeft u hier jarenlang plezier van. Niet alleen qua esthetiek is het een ontzettend goede keuze, ook op het gebied van onderhoud zult u hier veel voordelen uithalen. U hoeft deze namelijk alleen maar te stoffen en eventueel met een reinigingsmiddel te dweilen om de tegels mooi te laten glanzen. Geen probleem wanneer de kinderen van binnen naar buiten rennen of wanneer u een keer morst tijdens het koken.

Stel ál uw vragen over het leggen van een tegelvloer aan de specialist

Wilt u meer inspiratie opdoen om de tegelvloer in de keuken te betegelen met Italiaanse tegels? Ga dan een keer langs bij de showroom van Intertegel in Dordrecht – dé tegelspecialist met grote voorraden Italiaanse tegels. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier op de website of bel naar de vestiging. Aan deze specialisten kunt u ook al uw vragen stellen als u meer wilt weten over het plaatsen van een tegelvloer in de keuken.