ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Het fijne van appelbomen kopen

Ben je er over na aan het denken om appelbomen te kopen? Dan wilt je eerst vast wat meer informatie hierover inwinnen. Dat is heel verstandig, want er zijn namelijk een aantal verschillende soorten appelbomen. De hoogte en de vorm kan verschillen, maar ook qua uiterlijk en smaak valt er veel te kiezen.

Ontdek de verschillende soorten appelbomen om te kopen

Als het gaat om appelbomen, zijn er een uiteenlopend aantal soorten om te kopen. Een populaire soort is zijn hoogstam appelbomen. Deze bomen zijn de hoogste van allemaal en kunnen wel tot negen meter hoog groeien. Omdat deze appelbomen zo hoog groeien, is er bij de eerste jaren een paal nodig. Zijn de bomen voldoende geworteld? Dan kunnen ze op eigen kracht blijven staan. Verder kunt u ook kiezen uit:

  • Appelbomen leivorm
  • Appelbomen halfstam
  • Appelbomen kolomvormig
  • Appelbomen dubbele u-vorm

Al deze appelboom soorten koopt u eenvoudig bij Bomendael, waar passie en kwaliteit elkaar ontmoeten. Sinds 1995 is dit al het juiste adres voor het kopen van verschillende soorten appelbomen. De deskundige medewerkers van dit bedrijf werken innovatief en toekomstgericht. De groeiende containerteelt is daar het jongste bewijs van. Op deze manier is het mogelijk om gedurende het hele jaar klanten te voorzien van de beste kwaliteit bomen.

Bekijk wat er allemaal mogelijk is

Ben je benieuwd geraakt naar wat er allemaal mogelijk is wanneer je een appelboom gaat kopen bij dit bedrijf? Bekijk dan zeker eens de website van deze aanbieder. Hier vind je veel meer aanvullende informatie over de verschillende soorten bomen. Alle kenmerken van de bomen zijn hier vermeldt, je kunt dus precies kijken welke boom het beste aansluit op jouw wensen en eisen. Wil je hierover persoonlijk advies inwinnen? Neem dan gerust eens contact op met een van de professionele medewerkers van Bomendael. Zij vertellen je graag meer over de appelbomen die je bij hen kunt kopen.

https://bomendael.com/