ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Een tinctuur die alles bevat wat u maar nodig heeft

Bent u geïnteresseerd in natuurlijke geneesmiddelen? Voor kleine kwaaltjes en kwetsuren zijn er diverse werkende oplossingen die gemaakt zijn van planten en kruiden. Vaak wordt dit in een tinctuur aangeboden. Een tinctuur bevat diverse uiteenlopende planten en kruiden die het genezingsproces bevorderen. Wanneer u graag een tinctuur wilt aanschaffen, is het verstandig eens contact op te nemen met Biosfeer Groede. Zij beschikken over het grootste assortiment aan biologische en gecertificeerde (oer)tincturen binnen de gehele Europese Unie. Zij telen de planten zelf, maar ook de productie van de verschillende tincturen en het verkopen van deze oplossingen doen zij allemaal zelf. Als u graag een tinctuur wilt kopen, bent u bij hen aan het juiste adres.

Hoe produceren zij tincturen van hoge kwaliteit?

Een tinctuur beschikt over een lange houdbaarheidsdatum, oplopend tot wel vijf jaar. Dit komt door het enorme alcoholgehalte dat het bevat. Bij Biosfeer Groede worden succesvolle of gestandaardiseerde moedertincturen geproduceerd. Deze moedertincturen zijn gemaakt van medicinale kruiden. Deze specialist verkoopt en levert een tinctuur aan in twee verschillende varianten:  als simplex of complex. Het is mogelijk om een tinctuur te kopen in bulkvolumes van maximaal 200 liter, ideaal voor uw organisatie. Bent u op zoek naar een verpakking speciaal voor consumenten? Ook dan kunt u bij dit bedrijf terecht. Zij beschikken namelijk ook over flesjes van 50 ml of 100 ml. Deze tincturen worden niet rechtstreeks aan de consument verkocht, maar aan zakelijke afnemers. Hierbij kunt u onder andere denken aan fabrikanten, therapeuten en groothandelaren.

Een informatievoorziening voor u als klant

Een tinctuur kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan voedingssupplementen, gewasbescherming, grondstof voor cosmetica, als ingrediënt voor de  voedings- en drankenindustrie en nog veel meer. Heeft u interesse? Neem contact op met Biosfeer Groede! Via hun website vindt u de contactmogelijkheden, zodat u uw wensen kunt bespreken met de deskundige medewerkers.

 

https://biosfeer-groede.com/