ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Hoeveel zomerbloeiers heb jij al verwelkomt in jouw tuin?

Wanneer je van tuinieren houdt, dan houd je ook zeker van zomerbloeiers. Hoewel slechts een klein deel van de Nederlandse bevolking weet wat voor moois deze bloeiers met zich meebrengen, zijn ze desalniettemin ontzettend populair. Want ook in de zomer kan er natuurlijk volop getuinierd worden met bloembollen. Op deze manier breng je volop kleur en leven in jouw tuin. Of je nu jouw voortuin, achtertuin of een ander groen gedeelte wilt verrijken met alle kleuren van de regenboog; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dankzij het uitgebreide assortiment van online aanbieder Bulbs4you weet je zeker dat je de zomerbloeiers vindt die je zoekt.

Ontdek welke zomerbloeiers er allemaal beschikbaar zijn

Voordat je jouw zomerbloeiers aan gaat schaffen, wil je natuurlijk wel weten welke mogelijkheden er allemaal zijn. Op deze manier kun je van tevoren bedenken of je eventueel bloemplanten wilt combineren en welke opties er allemaal mogelijk zijn. De zomerbloeiers die deze aanbieder verkoopt zijn:

  • Lelies
  • Calla’s
  • Canna’s
  • Dahlia’s
  • Begonia’s
  • Gladiolen
  • Anemonen

Naast deze soorten zijn er ook nog bijzondere zomerbloembollen en vaste planten beschikbaar. In dit ruime aanbod weet je zeker dat je de bloeiers vindt die aansluiten op al jouw wensen en eisen.

Vergeet de lentebloeiers niet

Behalve zomerbloeiers zijn er natuurlijk ook lentebloeiers. Deze bloemplanten staan in de bloei wanneer er nog weinig andere planten in bloei staan. Deze kleurrijke toevoeging aan jouw tuin zal dus zeker extra opvallen. Je plant deze lentebloeiers vanaf september tot en met december. Door het orgaan met reservevoedsel staan deze bloemplanten vroeg in het jaar voor je klaar met bladeren en bloemen.

Plaats jouw bestelling eenvoudig online

Om snel te genieten van jouw zomer- en lentebloeiers, plaats je jouw bestelling eenvoudig online. Bulbs4you zorgt er dan voor dat jij jouw producten snel in huis heb. Zo kun je gelijk aan de slag met het planten van jouw nieuwe aanwinsten.