ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Op weg naar heling met deze psycholoog uit Breda

Ervaart u psychologische klachten of zit u de laatste tijd gewoon niet zo lekker in uw vel? Of merkt u dat zich vaak erg vermoeid voelt? Dan kan deze psycholoog in Breda voor u de oplossing zijn. Schakel de psycholoog van Psychologiepraktijk Floor uit Breda in voor begeleiding en zet de eerste stap richting herstel. Psycholoog Floor zorgt ervoor dat u zich weer stapje voor stapje beter voelt in uw eigen vel. Deze psycholoog uit Breda is de persoon met wie u gesprekken kunt voeren in vertrouwen. Dat is heel fijn als u zelf er even niet aan uitkomt. Wanneer u deze psycholoog uit Breda inschakelt, dan zijn er diverse therapieën waarvoor u terecht kunt. Elk behandeltraject bestaat uit drie stappen: de aanmelding, het voeren van een intakegesprek en de behandeling zelf.

Bespreek wat voor therapie het beste bij uw situatie past

Tijdens het intakegesprek bespreekt u samen met deze psycholoog in Breda uw situatie. Hier krijgt u in alle veiligheid en vertrouwen de ruimte om uzelf te bespreken, maar ook de psychische klachten die u ervaart. De psycholoog kan namelijk aan de hand van dit intakegesprek bepalen wat u nodig heeft om u weer goed te voelen. De psycholoog houdt hierbij uiteraard aan de regel dat de behandeling zo kort als mogelijk dient te zijn, maar wel zo lang als nodig. Zodat u alles eruit kan halen wat erin zit. Er zijn verschillende therapieën waarin deze psycholoog in is gespecialiseerd. Zo kunt u bij deze psycholoog terecht voor schematherapie of interpersoonlijke therapie. Dit wordt natuurlijk tijdens het intakegesprek bepaald.

Meld u aan bij deze praktijk

Als u interesse heeft in een behandeling bij deze psycholoog in Breda, dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een intakegesprek. U kunt zich online aanmelden. U kunt voor al uw vragen en opmerkingen natuurlijk gerust contact met deze psychologiepraktijk opnemen. U vindt het telefoonnummer en het e-mailadres op de contactpagina op de website.