ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

Op weg naar heling met deze psycholoog uit Breda

Ervaart u psychologische klachten of zit u de laatste tijd gewoon niet zo lekker in uw vel? Of merkt u dat zich vaak erg vermoeid voelt? Dan kan deze psycholoog in Breda voor u de oplossing zijn. Schakel de psycholoog van Psychologiepraktijk Floor uit Breda in voor begeleiding en zet de eerste stap richting herstel. Psycholoog Floor zorgt ervoor dat u zich weer stapje voor stapje beter voelt in uw eigen vel. Deze psycholoog uit Breda is de persoon met wie u gesprekken kunt voeren in vertrouwen. Dat is heel fijn als u zelf er even niet aan uitkomt. Wanneer u deze psycholoog uit Breda inschakelt, dan zijn er diverse therapieën waarvoor u terecht kunt. Elk behandeltraject bestaat uit drie stappen: de aanmelding, het voeren van een intakegesprek en de behandeling zelf.

Bespreek wat voor therapie het beste bij uw situatie past

Tijdens het intakegesprek bespreekt u samen met deze psycholoog in Breda uw situatie. Hier krijgt u in alle veiligheid en vertrouwen de ruimte om uzelf te bespreken, maar ook de psychische klachten die u ervaart. De psycholoog kan namelijk aan de hand van dit intakegesprek bepalen wat u nodig heeft om u weer goed te voelen. De psycholoog houdt hierbij uiteraard aan de regel dat de behandeling zo kort als mogelijk dient te zijn, maar wel zo lang als nodig. Zodat u alles eruit kan halen wat erin zit. Er zijn verschillende therapieën waarin deze psycholoog in is gespecialiseerd. Zo kunt u bij deze psycholoog terecht voor schematherapie of interpersoonlijke therapie. Dit wordt natuurlijk tijdens het intakegesprek bepaald.

Meld u aan bij deze praktijk

Als u interesse heeft in een behandeling bij deze psycholoog in Breda, dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een intakegesprek. U kunt zich online aanmelden. U kunt voor al uw vragen en opmerkingen natuurlijk gerust contact met deze psychologiepraktijk opnemen. U vindt het telefoonnummer en het e-mailadres op de contactpagina op de website.

Gerelateerde artikelen

Rust in je hoofd met mindfulness in Den Bosch

Kies voor een huisarts in Eindhoven die goede zorg biedt

Verhuisbedrijf in Breda met veel expertise