ZIJook.nl
Image default
Beauty en verzorging

Weg met die vervelende pigmentsnor dankzij Skinlight

Als we in de spiegel kijken en we zien plots allerlei bruine vlekjes boven onze lip, dan worden we meestal gefrustreerd. We willen deze bruine vlekjes absoluut niet en al zeker niet boven onze bovenlip. Want op deze manier kan het lijken alsof je een snor hebt, namelijk een pigmentsnor. Je wil hier dus natuurlijk liefst zo snel mogelijk vanaf. De tijd dat je zou denken dat aan dit probleem niets te doen valt, is voorbij. Er zijn wel degelijk oplossingen tegen pigmentvlekken bovenlip en die lees je hier in dit artikel.

 

Citroenmasker

Je hoeft niet meteen veel geld uit te geven wanneer je op zoek bent naar oplossingen tegen een pigmentsnor. Je kan best eerst eens een huishoudmiddeltje proberen zoals citroen. Wanneer je het sap van een halve citroen neemt en dit mengt met een theelepel zout en wat druppels olijfolie, dan is jouw perfecte wondermiddel geboren. Het enige wat je hiermee nog hoeft te doen is het aanbrengen van het masker op de pigmentsnor. Laat dit dan een kwartiertje inwerken en spoel met lauw water. Daarna zullen de zuren die zich in citroenen bevinden, zich een weg banen naar de huidcellen en het pigment gaan verpulveren. Houdt er wel rekening mee dat de citroen ook een uitdrogend effect kan hebben. Nadat je de het masker hebt opgesmeerd, even een hydraterende crème aanbrengen, kan dus zeker geen kwaad.

 

Je huid verzorgen

Onze huid is een van de belangrijkste en grootste organen van ons lichaam. Daarom verdient het, net zoals onze andere organen, om een goede verzorging. De huid geeft veel weer van hoe de binnenkant van ons lichaam er aan toe is. Wanneer je een mooie, egale en stralende huid hebt, wil dit vaak zeggen dat je gezond leeft en dus zorg draagt voor je lichaam. Wanneer je huid absoluut niet egaal is en veel onzuiverheden vertoont, is dit vaak een teken van een ongezondere levensstijl. Het is dus belangrijk om voldoende te bewegen, gezond te eten en genoeg water te drinken. Wanneer je je hier aan probeert te houden zal je merken dat dit echt wel wonderen kan doen voor je huid!

 

Pigmentvlekken crème

Pigmentvlekken bovenlip aanpakken kan je ook doen met Skinlight. Skinlight is een pigmentcrème met een speciale whitening technologie die tot diep in de huid kan doordringen. Zo is hij dus niet alleen geschikt voor oppervlakkige pigmentvlekken. Skinlight is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, heeft een neutrale PH waarde en is heel zuinig. Alleen maar voordelen dus hoog tijd om deze crème eens te gaan proberen.

 

Dermatoloog

Heel vaak hebben pigmentvlekken geen medische oorzaak, al kan dit natuurlijk wel. Om dit zeker te weten is het belangrijk dat je de evolutie van de vlekken in het oog houdt. Merk je verschil in de kleur, grootte of vorm van de pigmentvlekken? Dan is het raadzaam om toch een contact op te nemen met een dermatoloog.

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website