ZIJook.nl
Image default
Groothandel

Alle horeca benodigdheden op één plek

Het bestellen van horeca benodigdheden kan een tijdrovend klusje zijn. Het zoeken naar het juiste artikel en de juiste informatie gaat vaak niet zo soepel als u zou willen. Hartman en Zn. Horeca Service zorgt er gelukkig voor dat het juist wél snel en gemakkelijk gaat. Dit familiebedrijf biedt alle horeca benodigdheden op één plek waar u ze snel en gemakkelijk online kunt bestellen. U vindt hier werkelijk alles waar u maar behoefte aan kunt hebben. In de overzichtelijke webshop kunt u gemakkelijke een keuze maken en een bestelling plaatsen. Daarbij bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs.

Profiteer van een enorm assortiment

Omdat de behoefte aan horeca benodigdheden aangepast wordt op de vraag van de ondernemers, wordt het assortiment voortdurend aangevuld. Voor alle bedrijfsprocessen in de horeca zijn materialen te bestellen. U kunt hierbij denken aan keukenapparatuur en –gerei, horecameubilair, maar ook schoonmaak- en verzorgingsartikelen en bedrijfskleding. U vindt alle informatie op de website. Als u meer advies wilt, kunt u ook altijd bellen of mailen. De deskundige medewerkers staan u graag te woord. Voor zowel grote als kleine ondernemingen zijn alle horeca benodigdheden snel leverbaar en bent u verzekerd van een goede service en kwaliteit.

Grootkeukenapparatuur voor uw onderneming

Voor de keuken van bijvoorbeeld een hotel of zorginstelling is geavanceerde apparatuur een must. Hartman en Zn. Horeca Service is specialist op dit gebied. De professionele adviseurs kijken graag samen met u naar de juiste indeling en apparatuur van uw keuken, volledig afgestemd op de behoefte en capaciteit van uw bedrijf. Ze zijn volledig op de hoogte van alle eisen die er aan een horecakeuken gesteld worden. De apparatuur wordt snel geleverd en geïnstalleerd door ervaren monteurs. Ook voor het onderhoud en vervangen van onderdelen van uw keukenapparatuur kunt u terecht en profiteert u van een uitstekende service.