ZIJook.nl
Image default
Onderwijs

Met lesmateriaal voor groep 3 leert ieder kind op zijn of haar eigen tempo

Goed lesmateriaal voor groep 3 tot en met groep 8 is van groot belang. Ieder kind leert op zijn of haar eigen tempo en het is erg fijn als het leermateriaal hier ook bij aansluit. Als dat niet het geval is, kan het behoorlijk wat creativiteit van de onderwijzer vragen om elk kind toch een passende uitdaging te bieden. Aanvullend lesmateriaal voor groep 3 of een andere klas kan snelle leerlingen precies de uitdaging geven die zij nodig hebben. Ook voor de Plusklas is vaak aanvullend lesmateriaal nodig. Lesmateriaal van goede kwaliteit vindt u bij Educatieve Uitgeverij Kinheim.

Lesmateriaal op maat voor ieder kind

Met het aanvullende lesmateriaal voor groep 3 tot en met groep 8 van Educatieve Uitgeverij Kinheim kunt u voor elke leerling een leertraject op maat maken. Zo kunt u extra of vervangende opdrachten aan kinderen geven, zodat zij allemaal op hun eigen tempo kunnen leren. Met het digitale lesmateriaal wordt het maken van een programma op maat helemaal gemakkelijk. Ieder kind kan verschillende oefeningen krijgen, waardoor er geen gebrek is aan uitdaging. De uitgeverij heeft lesmateriaal in allerlei vakgebieden, zoals Taal, Rekenen, Lezen, Aardrijkskunde, Verkeer, Natuuronderwijs en Wereldoriëntatie. Er is dus zeker lesmateriaal in het vakgebied waar u naar op zoek bent.

Bestel een proefpakket

Via de website kunt u rustig kijken welk lesmateriaal voor groep 3 of een andere groep u het meeste aanspreekt. U kunt enkele pagina’s online inzien, maar ook kunt u een proefpakket bestellen. Naast de standaard proefpakketten, is het ook mogelijk een persoonlijk proefpakket samen te stellen. Zo kijkt u op uw gemak of het lesmateriaal aansluit bij uw verwachtingen. Betalen kan gemakkelijk via iDEAL of achteraf via een factuur. Binnen een week wordt het lesmateriaal geleverd, u hoeft dus niet lang te wachten voor u hier mee aan de slag kunt.

https://www.kinheim.com/