ZIJook.nl
Image default
Onderwijs

Topopleidingen van De eerste verdieping

Op zoek naar een professionele NLP training bij jou in de buurt? Bij De eerste verdieping in Delft zit je helemaal goed! De opleiding duurt vijftien dagen en is onderverdeeld in vijf blokken. Een trainings-dag begint om 09.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Voor koffie, thee en een lunch wordt gezorgd. Op de middelste dagen van blok drie, vier en vijf krijg je ook ’s avonds les tot 21.00 uur. Op deze dagen is het diner inbegrepen.

Net een stapje verder

De eerste verdieping gaat net een stapje verder dan andere NLP-scholingen. Natuurlijk wordt een cognitieve basis gelegd, maar vervolgens is er aandacht voor het onbewuste niveau. Niet alles in het leven is immers met gezond verstand op te lossen. De training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei. De een wil beter tot zijn of haar recht komen op het werk. Een ander wil beter en oprechter in contact komen met zichzelf. En weer een ander wil eindelijk de ballast uit de jeugd overboord gooien. Deze en nog veel meer andere doelen, kun je verwezenlijken bij De eerste verdieping.

Familieopstellingen, workshop

Graag vertellen we iets meer over de workshop familieopstellingen van De eerste verdieping. Het is een workshop van één dag. Om precies te zijn tussen 09.30 en 17.00 uur. Systemisch werk staat centraal. Hierbij gaat het erom dat je leert zien hoe familiesystemen, maar bijvoorbeeld ook systemen op het werk of in de vriendenkring, werken. Onderlinge dynamieken, patronen, relaties en verstrikkingen kunnen belemmerend werken.

Voordat je uit zo’n systeem kunt stappen, moet je het eerst doorzien en begrijpen. Vijf deelnemers uit de groep worden in de gelegenheid gesteld een persoonlijke inbreng te doen. De vijf familieopstellingen die gemaakt worden zijn voor alle cursisten leerzaam. Er zijn altijd herkenbare punten. Wil je meedoen, maar het liefst een beetje op de achtergrond? Dat kan natuurlijk. Laat het van te voren even weten, dan wordt er rekening mee gehouden. De prijzen van deze workshop -ze staan online- zijn inclusief koffie, thee en lunch.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website