ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

De vakkundigheid van Alle Rommel Opgeruimd

Het is een niet te onderschatten karwei: een huis ontruimen na overlijden. Lichamelijk, want er moet veel verplaatst, ingepakt en versjouwd worden. En ook op emotioneel vlak: u heeft te maken met verlies van een dierbare en daarmee heeft u al genoeg aan uw hoofd.

Alle Rommel Opgeruimd is een professioneel onruimingsbedrijf dat de klus van leeghalen en opruimen over kan nemen. Bij huurwoningen is meestal sprake van een strakke deadline van de woningbouwcorporatie. Voor de medewerkers van allerommelopgeruimd.nl is dat geen probleem. Ze zijn gewend onder druk te presteren. Ze beschikken over meer dan twintig jaar ervaring.

Het maakt niet uit of het om een groot vrijstaand huis gaat, een klein appartement of een twee-onder-één kap-woning. Iedereen kan aankloppen bij deze firma. Als u dat doet worden de zaakjes van begin tot eind geregeld. Nadat u heeft bepaald welke spullen u wilt bewaren en welke niet, kan Alle Rommel Opgeruimd aan de slag. Voor de duidelijkheid vermelden we hier dat er bewust niet wordt gewerkt met open containers op straat of op de stoep. Alle spullen worden in witte vrachtwagens zonder reclame vervoerd. Dit uit respect voor de overledene en nabestaanden.

Respectvol

U moet binnenkort de inboedel opruimen en ziet daar vreselijk tegenop. U bent zeker niet de enige. Het is nu eenmaal een tijdrovende, intensieve en vaak beladen onderneming. Gelukkig is daar Alle Rommel Opgeruimd om u bij te staan. De hoofdprijs hoeft u hiervoor zeker niet te betalen. De tarieven zijn veelal lager dan vele ontruimingsbedrijven! De werkwijze is discreet en vol respect.  

Online kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Bellen kan ook, dit is het telefoonnummer: 0252-742501. Voordat met het werk gestart wordt, krijgt u de definitieve prijs zwart op wit. Die is mede afhankelijk van de grootte van het huis, de hoeveelheid spullen en de staat van de woning. Ook voor een faillissementsontruiming kunt u Alle Rommel Opgeruimd inschakelen. Alle kantoorartikelen, de winkelvoorraad, de inventaris en de inboedel: op een snelle, professionele en discrete wijze wordt een en ander opgeruimd. 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website