ZIJook.nl
Image default
Onderwijs

Wat Voor Cursussen

Het goedkoopste platform begint bij $ 29 voor ‘basis’-functies, zoals een aangepast domein, e-mail en affiliate marketing, drip cursusinhoud en couponcodes. Aan het goedkopere prijskaartje zijn echter wel 5% transactiekosten verbonden. Teachable is mijn persoonlijke favoriet, aangezien het aanvankelijk bedoeld was om enkele van de problemen aan te pakken die mensen met Udemy hadden gezien (hieronder).

Leven Lang Ontwikkelen – Bij Eduvision Kan Het Cursussen en opleidingen

Ondersteuning in meerdere talen is een plus, en de geïntegreerde blog geeft u een betere kans om SEO te verbeteren. Quizzen en discussiefora helpen mensen om zich heen te houden en marketingtools zijn verbazingwekkend, en bieden oplossingen voor e-mailmarketing, kortingsbonnen, bestemmingspagina’s, internationale betalingen en filiaal ‘s. Voor wie is dit online cursusplatform het meest geschikt? Teachable is voornamelijk voor diegenen die op zoek zijn naar solide functies voor een lage prijs.

Alle soorten media worden ondersteund door Teachable, maar we raden deze oplossing aan voor degenen die de ultieme marketingintegraties willen. Marketing en analyse zijn buitengewoon krachtig, en u kunt ook integreren met systemen zoals Mail, Chimp, Ontraport, Infusionsoft, Mixpanel en enkele andere marketingtools via de Zapier-app. Lees het volledige Probeer Teachable CDL Super Session..

Opleidingen, Cursussen En Trainingen

Thinkific is geweldig voor cursusmakers die willen beginnen zonder veel geld uit te geven. U kunt gratis drie cursussen maken, met onbeperkte studentenondersteuning, mogelijkheden voor upselling van cursussen en geen transactiekosten. Er is zelfs een betalingsgateway ingebouwd. Als u wilt upgraden naar het basisplan, kost dat u $ 49 per maand om toegang te krijgen tot verkooppagina’s met kortingsbonnen en promoties, e-mailintegraties en marketing, evenals drip inhoud.

Je hoeft niet te rommelen met een code als je dat niet wilt. In feite is al uw inhoud geordend met behulp van een eenvoudige slepen-en-neerzetten-editor, waarin u de inhoud van de cursus stapelt en verticaal verplaatst. Thinkific heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de prijsindeling. U kunt niet alleen gratis aan uw cursus beginnen (iets dat niet wordt aangeboden bij concurrenten willen Teachable,) maar de extra drie plannen worden op een logische manier opgesplitst.

De interface is schoon en krachtig, en u krijgt alle tools die nodig zijn om uw winkel te bouwen zonder de vereisten van uw eigen hosting of website. Met een voorstel dat erg lijkt op dat van Teachable, als u van plan bent om een gratis abonnement te starten, Thinkific zal je meer bieden.

Hoe Lang Cursussen Bijhouden

Van $ 39 per maand (Mover-abonnement) tot $ 179 per maand (Earthquaker-abonnement). Eduvision trainingen. Het verhuizersplan ondersteunt online cursushosting, digitale downloads en e-mailmarketing. Het mooie van dit platform is dat het geen transactiekosten in rekening brengt, zelfs niet voor het lagere prijsniveau. Het is een systeem dat alleen bedoeld is voor het bouwen van een site in een van deze drie categorieën: verkoop van lidmaatschappen, digitale downloads of online cursussen.

Op het eerste gezicht podia biedt een schone interface voor het ontwerpen van uw website. Het is eenvoudig genoeg voor beginners, en omdat het alleen voor lidmaatschappen, digitale downloads en online cursussen is, zijn de opties meer geconsolideerd voor gebruikers in die sectoren. Voor wie is dit online cursusplatform het meest geschikt? Deze app is voor diegenen die hebben ontdekt dat Gumroad, of andere concurrenten, te complex zijn of je dwingen om hoge transactiekosten te betalen.

Lees het volledige Probeer Podia hier. $ 49 per maand of $ 470 per jaar. Als je net begint en beetje bij beetje voor je cursusmarkt wilt betalen, dan Teachery biedt een optie van $ 49 per maand. Dit komt zonder transactiekosten. Als u wat meer geld van uw betaling wilt krijgen, kunt u in plaats daarvan $ 470 voor het hele jaar betalen.

Bedrijfsopleidingen, Cursussen, Trainingen & Subsidies

Hoewel het lijkt alsof andere opties een basisplatform bieden tegen een betaalbare prijs (of helemaal gratis), zult u zich realiseren dat u uw plan binnenkort moet upgraden om meer geavanceerde hulpprogramma’s te gebruiken en dat uw winstmarge niet groter wordt het zou, vanwege de bestaande vergoedingen. Voor wie is dit online cursusplatform het meest geschikt? Als u serieus bezig bent met het verkopen van online cursussen, als u andere platforms heeft geprobeerd en u moe bent van commissies en upgrades die uw winstmarges verlagen, Teachery is voor jou.

Geen upgrades nodig. Geen transactiekosten. Lees het volledige Probeer het lesgeven hier. Van $ 74. 75 per maand tot $ 199 per maand. Ruzuku begint met een basisplan van $ 74. 75 per maand wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd. Je kunt upgraden naar $ 83. 08 voor een enkele instructie, of $ 125 per maand besteden aan het ondersteunen van meerdere instructeurs met je cursusbouwer.

Om te beginnen, is het cursusbeheer snel en gemakkelijk, en zowat elk mediabestand kan worden geüpload voor verkoop aan uw klanten. Help uw leerlingen hun prestaties tijdens de cursus te volgen en vraag hen om te chatten met andere studenten in de community. Voel je vrij om te integreren met Mail, Chimp en kijk hoe geautomatiseerde e-mails uitgaan om mensen op de hoogte te houden van aankomende cursussen.

Vergelijk En Boek Alle Opleidingen, Trainingen En Cursussen

Voor wie is dit online cursusplatform het meest geschikt? Video-, audio- en pdf-cursussen worden allemaal ondersteund via het Ruzuku-platform en u kunt webinars houden en met uw klanten communiceren via livechat. Ruzuku is een leuk platform voor zowel het streamen als downloaden van content, en je kunt lidmaatschappen maken of versturen drip inhoud gebaseerd op de timing van de cursus.

Een groot deel van het platform lijkt op de Word, Press-backend, dus het is vrij eenvoudig te gebruiken. Gratis (maar u geeft 50% van de omzet op als Udemy een student voor u binnenhaalt). Udemy wordt vaak beschouwd als het beste online cursusplatform voor mensen die klein willen beginnen zonder veel geld uit te geven.

U moet echter een deel van uw inkomstenaandeel – tot 75% – aan het merk Udemy geven. Udemy is verreweg de meest populaire oplossing voor het online bouwen en verkopen van cursussen. Het is bekend dat het online gemengde beoordelingen heeft, maar het netwerk is ongeëvenaard om meer studenten binnen te halen en uw verkoop te stimuleren.

Boost – Opleidingen, Trainingen En Testen

Verwerk elk type creditcard, maar houd in gedachten dat Udemy 50% van uw inkomsten houdt wanneer deze u helpen de cursus bij een student te promoten. Als je echter een student binnenbrengt zonder de hulp van Udemy, gaat 100% van de inkomsten naar jou. Voor wie is dit online leerplatform het meest geschikt? Ik vind deze cursus leuk voor mensen die nerveus zijn om hun eigen website te maken of voor degenen die wat geld willen besparen.

Udemy richt zich voornamelijk op het verkopen van videocursussen, maar je kunt wel andere cursusmaterialen uploaden, zoals pdf’s en audio. Naar mijn mening geef je in feite een beetje controle over je cursus om toegang te krijgen tot de gigantische gemeenschap. Lees het volledige Probeer Udemy CDL Super Session.. Van $ 119 per maand tot $ 319 per maand (jaarlijks gefactureerd) Kajabi begint bij $ 119 per maand voor het basisplan voor één website, drie pijplijnen, drie producten en onbeperkte toegang tot marketing-e-mails.

Kajabi blinkt uit als het gaat om het maken van bestemmingspagina’s en verkooptrechters. Deze oplossing biedt u alle tools die u nodig heeft om prospects om te zetten in volledig betalende klanten. We houden er ook van dat u al uw e-mailmarketingcampagnes binnen Kajab zelf kunt beheren. U hoeft zich dus niet aan te melden bij een platform van derden.

Opleidingen Trainingen En Cursussen

Hoewel het niet zo krachtig is als Word, Press, loopt Kajabi de meeste concurrenten voor op bloggingfunctionaliteit. Voor wie is dit online leerplatform het meest geschikt? Kajabi is een van de meest geavanceerde oplossingen op de markt voor het creëren van online cursusplatforms. Het is ideaal voor sprekers, solopreneurs, coaches, auteurs, enz.

Ondanks de enorme hoeveelheid functies en functionaliteiten die Kajabi biedt, is het eigenlijk ongelooflijk newbie-vriendelijk. Dus als u nog niet eerder een online cursus hebt gemaakt, zult u blij zijn te horen dat Kajbai verschillende handige sjablonen biedt om u te helpen bij het maken van: Gangen in mini-teaserstijl Uitgebreide cursussen Altijdgroene training Op lidmaatschap gebaseerde producten Plaats uw inhoud in een van de thema’s van Kajabi en voeg elementen toe die u nodig acht.

Lees ons vol Erfahren Sie hier mehr über Eavor. Probeer Kajabi . : De prijs van Skill, Share begint bij $ 10 voor het pro-plan. U kunt gratis een premiumklasse maken als u maar één optie wilt om uw studenten les te geven. U moet echter wel upgraden als u zaken als royalty’s en premium lidmaatschapsverwijzingen wilt verdienen.

Opleidingen, Trainingen & Workshops

Als u op zoek bent naar een online leerplatform waarmee u uw zakelijke kansen voor cursussen kunt uitbreiden en gemakkelijk nieuwe vaardigheden kunt aanleren, dan is dit misschien de optie voor u. Dit platform wordt geleverd met een lidmaatschapsplan voor studenten dat toegang biedt tot een breed scala aan premiumcursussen.

Het belangrijkste om te onthouden is dat als je betaald wilt worden voor je educatieve kansen, je moet betalen om je cursus in de Skillshare premium catalogus te krijgen. Voor wie is dit online cursusplatform het meest geschikt? Skillshare is uitstekend geschikt voor beginners die snel aan de slag willen zonder zich zorgen te hoeven maken over automatiseringstools en e-mailmarketingtools.

Er zijn zelfs praktische ervaringsopties beschikbaar. Begint vanaf $ 499 per maand Waarschijnlijk een van de duurste van de beste cursusplatformopties die we tot nu toe hebben gezien, deze optie begint met een prijskaartje van $ 499 per maand. U kunt in totaal $ 4999 betalen als u dat wilt en u krijgt twee maanden gratis.

Training En Opleiding Vacatures

Het Academy of Mine platform is een van onze topkeuzes als het gaat om het maken van uw eigen online cursussen en deze online te verkopen. Dit is een alles-in-één oplossing, wat betekent dat het een volledige website voor u biedt om uw merk te lanceren en online cursussen te verkopen.

Academy of Mine is een solide keuze, omdat het een compleet systeem is voor het maken en leren van cursussen. Dit betekent dat u hoofdstukken of eenheden kunt genereren en getimede quizzen, certificaten, toewijzingen en badges kunt uitgeven. Bovendien is er een forum voor chatten. Accepteer creditcards en Pay, Pal om uw cursussen te verkopen en gebruik te maken van de verschillende marketingfuncties zoals het affiliate-programma, e-mailmarketing en live webinar.

Wat is de beste Engelse cursus voor volwassen studenten? Leer Engels op een gastgezin

Kortom, als u video’s, audio- of tekstcursussen wilt verkopen, is alles mogelijk. Het is leuk voor degenen die lidmaatschappen van tevoren willen verkopen, of voor mensen die geen zin hebben om andere marketingtools te gebruiken om contact te leggen met klanten en e-mails te verzenden. De prijzen zijn een beetje hoog voor deze optie, maar de functieset is er om er een back-up van te maken.

Boost – Opleidingen, Trainingen En Testen

Een van hun belangrijkste sterke punten is dat ze het LMS-platform aanpassen aan de behoeften van de klanten, waarbij gratis ontwikkelingsuren een standaardfunctie zijn voor al onze plannen. Over het algemeen is dit de beste optie om een community rond uw cursussen te bouwen, met live chats, forums en marketingtools.

Een leerportaal met maximaal 500 actieve gebruikers kost $ 77 per maand, terwijl 1,000 studenten $ 147 per maand kosten – Eduvision data. Het goedkoopste pakket in termen van kosten per gebruiker biedt plaats aan 2,000 gebruikers en kost $ 277 per maand volgens een jaarlijks factureringsschema. Alles wat hoger is, komt in aanmerking voor een offerte op maat.

Met i, Spring Market kunt u een volwaardige online school opzetten en hosten in de vorm van een uitgebreide website. Het is meer een systeem dat een vereenvoudigde set tools biedt voor het maken van een eenvoudige online cursuswinkel. De cursussen zelf worden op zichzelf geplaatst individubbele pagina’s, waarbij elk van hen details weergeeft zoals gebruikersrecensies, een overzicht van het cursusprogramma en een beschrijving.

Wat Voor Cursussen

U kunt ook webinars hosten en verkopen binnen het platform. Het is ook mogelijk om tests en beoordelingen uit te voeren, uw online cursuservaring te gamificeren en studenten te betrekken via dialoogsimulaties. Voor wie is dit online cursusplatform het meest geschikt? i, Spring-markt is het juiste platform als u snel uw eigen online trainingscentrum wilt starten, een klantenbestand wilt opbouwen en inkomsten wilt genereren met uw e, Learning-inhoud.