ZIJook.nl
Image default
Electronica en Computers

Wasmachine reparatie Utrecht, mijn wasmachine spoelt niet

Wasmachine reparatie Utrecht: Mijn wasmachine spoelt niet goed

 Stel je dit voor … Je loopt naar je wasmachine, opent het deksel, trekt de kleren uit en merkt op dat die heerlijke geurparels die je erin gooide niet volledig zijn opgelost. Geloof het of niet, dit is vorige week echt gebeurd met een van onze medewerkers. Gelukkig is er meer dan waarschijnlijk een logische reden waarom dit gebeurde.

Wasmachine reparatie Utrecht en de Maatregels

Zorg ervoor dat uw watervoorziening naar behoren functioneert. Dit kan op een paar verschillende manieren worden gecontroleerd. Een, controleer of uw slangen voor warm en koud water niet zijn gekruist. Niet zeker hoe dat zou willekeurig gebeuren, maar hey! we hebben gehoord van vreemdere situaties. Controleer, terwijl je daar bent, of beide waterkleppen zijn ingeschakeld. Misschien heb je ze afgesloten voordat je de stad verliet en alleen een omgedraaid. Ben daar geweest. Controleer de slangen om te zien of er knikken, wendingen of bochten zijn. Als dat zo is, ga je gang en maak je die slechte boefjes recht.

 

Wasmachine reparatie Utrecht geen voorrijkosten? : OOk voor de beste reinigingsmiddelen

Als u een wasmachine met hoog rendement (HE) heeft, is er een trucje voor de reinigingsmiddelen. Klaar voor het? Gebruik HE-wasdetergent en gebruik niet te veel. Lastig, hè? Gebruik altijd de aanbevolen hoeveelheid voor de grootte en het bodemniveau van uw lading. Bovendien kan het schuim van normale reinigingsmiddelen ervoor zorgen dat uw wasmachine niet meer correct werkt en schimmelinfecties veroorzaakt die wij graag willen ontdekken terwijl we onder de douche drogen.

Zorg ervoor dat u tijdens het laden van uw wasmachine uw kleding in losse hopen gelijkmatig rond de kuip verspreidt. Wanneer u uw wasmachine stevig inpakt, loopt u het risico dat uw kleding niet volledig wordt gespoeld, uw wasmachine door uw hele kamer loopt, wasmachine schade, waterschade EN muur schade. Gewoon niet …

 Als uw kleding uit de wasmachine komt met zand, haren van huisdieren, pluisjes of wat er nog aan vastzit, voeg dan twee spoelbeurten toe aan de geselecteerde was.

 Als je wasmachine nog steeds een snotaap is, geef ons een seintje op 0686360040 en we sturen een van onze professionele technici om dit voor u te verzorgen!

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website