ZIJook.nl
Image default
Bedrijven

Evacuatiestoel bij ontruimingen

Evacuatiestoel bij ontruimingen

Bij een ontruiming is het belangrijk dat dit zo snel en vlekkeloos als mogelijk gebeurt. Het uitvallen van een lift kan in zo’n geval voor problemen zorgen wanneer mensen met mobiliteitsproblemen in het pand begeven. De juiste voorbereidende maatregelen treffen is dan ook aan te raden. Door een Evac Chair te kopen haalt u een oplossing in huis voor dergelijke problemen bij een evacuatie. Dit evacuatiehulpmiddel is te koop bij Evacuatie Expert, dé specialist op het gebied van evacuaties.

Wat is de Evac Chair?

De gebruiker van een pand is volgens de Europese wetgeving degene die de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van iedereen in het pand draagt. Door de juiste middelen in huis te hebben voor een evacuatie kunt u het risico op problemen verlagen. De Evac Chair is een evacuatiestoel van hoge kwaliteit die makkelijk in gebruik is. Ook kan deze versteld worden. Ideaal als er mensen met mobiliteitsproblemen zijn die bij een ontruiming gered moeten worden.

Bezoek de website van Evacuatie Expert!

Meer weten over de Evac Chair? Bezoek dan de website van Evacuatie Expert of neem telefonisch contact op via 074-8539984.

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website