ZIJook.nl
Image default
Dienstverlening

In 1 dag je auto theorie halen!

Wie wil dit nou niet? In 1 dag gelijk geslaagd voor je auto theorie. Dat kan bij Gelijk Geslaagd. Je hoeft geen boeken aan te schaffen en dus ook niet weken van tevoren te leren. Ideaal voor mensen die niet zo van lezen en leren houden of hier moeite mee hebben. Door trucs en tips leer je de auto theorie binnen een handomdraai. Het is 1 cursusdag waarbij je vroeg aanwezig bent op de locatie waar de cursus wordt gegeven. In de ochtend leer je, samen met anderen die ook hun autotheorie willen behalen, alle regels van het verkeer. Hierbij wordt les gegeven door een leuke en ervaren docent. Deze docent kent ook goed de praktijk situaties waardoor hij of zij je nog beter trucs kan leren en tips kan geven over het verkeer.

Met elkaar naar het CBR

Nadat je in de ochtend met de andere leerlingen de lesstof hebt geleerd gaan jullie met elkaar naar het CBR. Heel handig, zodra je je hebt ingeschreven bij Gelijk Geslaagd zorgen wij ervoor dat je examenplek bij het CBR is vastgelegd. Hier hoef je dus zelf helemaal niks meer aan te doen, hoe relaxed is dat! Het enige dat jij dan nog moet doen is je theorie examen halen. Mocht dit toch om wat voor reden dan ook toch niet gelukt zijn dan mag je bij ons de cursus opnieuw doen, helemaal gratis!

 

Theorieles in verschillende steden

Gelijk Geslaagd geeft theoriecursussen in meerdere steden in het land, waaronder Rotterdam. Bij de theorieles in Rotterdam word je vroeg op de locatie verwacht, om 07.00 al. Onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee ga je, met je medecursisten, hard aan de slag. Samen met de docent gaan jullie de theorie leren. Met elkaar en in een ontspannen sfeer. Doordat je in een groep werkt met elkaar leer en onthoud je veel beter. Je hebt steun aan elkaar en je kan ook dingen van elkaar leren. Hierdoor is de cursus ook erg geschikt voor mensen met bijvoorbeeld ADHD, dyslexie, faalangst. De docent is heel relaxed en door handige ezelsbruggetjes is de stof goed te onthouden. 

 

Meer weten over dit artikel : Bezoek dan de website